Heel mooie gerechten, perfect in balans! Heel...
Heel mooie gerechten, perfect in balans! Heel fijn om te zien hoe jullie het niveau van Petit Quistot naar een nieuwe hoogte hebben getild!
Het was een fantastische avond met super lekker eten! De verschillende smaken waren waanzinnig!
Heerlijk gegeten, fijne bediening. Top!
Verrassend lekker met veel groenten die op originele manier verwerkt en gecombineerd worden. De warme, rustige sfeer is de verdienste van alle personen die er werken. Dank jullie wel. We zijn reeds teruggekeerd en dat zal zeker nog gebeuren.
Zeer lekkere en verrassende gerechten. Heel fijne bediening op een mooie locatie.
Verrassend en superlekker eten, een mooi decor en bediening die vriendelijk en enthousiast was. Een avond om nooit te vergeten.
In een gezellige omgeving, na een aangename ontvangst ,hebben we genoten van een zeer verrassende en uitmuntende lunch . Proficiat aan het ganse team , we komen in de herfst terug .
Heel vriendelijke bediening, mooi interieur.
Wij hebben genoten van het erg lekkere eten, de mooie, rustgevende setting en de fantastische bediening. Neon is echt een aanrader!