Het was zeer gezellig. Zeer vriendelijk persone...
Het was zeer gezellig. Zeer vriendelijk personeel. Ruime keuze aan eten voor ieder wat wils. Zelfs onze kindjes hebben super flink gegeten en zijn niet zo een grote eters. Wij komen zeker terug!
De bediening is klantvriendelijk. Het is er altijd héél proper en verzorgd. En het eten is altijd lekker. 3 u de tijd om rustig ervan te genieten. Alles prima.
Betaald voor 3uur. Na 2u30 min werden we zo wat weg gejaagd omdat personeel naar huis wou. En dit voor €35.50 voor 3uur? Ronduit schandalig. Hele tijd vies bekeken worden omdat we onze drankje wouden opdrinken, vriendin was nog aan dessert bezig en ze kwamen vragen ‘ when you gonna leave’. Zo ga je niet om met gasten!
Lekker eten, vriendelijke bediening.
Concept is wereldkeuken en dat was het absoluut niet. Waren na 1 uurtje al terug weg . Hetzelfde als wokrestaurants.
Na zovele jaren eens terug van weggeweest. Best tevreden, al waren de oesters niet vers.
Zeer lekker eten, vriendelijk personeel. Uitgedroogde gerechten soms: enige minpuntje.