De bediening verliep nogal chaotisch... Eerst...
De bediening verliep nogal chaotisch... Eerst iets tekort, dan weer iets teveel.
Vriendelijk personeel, gezellig interieur, lekkere gerechten, snel bediend. De frietjes waren wel niet hard genoeg gebakken. Toen we dit hebben gemeld aan het personeel, hebben ze ons meteen andere frietjes gebracht die beter gebakken waren.
Vlotte vriendelijke bediening en de gerechten waren zeer lekker! Wij komen zeker terug!
Steak goed gebakken zoals gevraagd, goed gevulde videe,service en vriendelijkheid was top
zeer vriendelijke , gastvrije bediening mooie locatie zeer lekker, ruim voldoende eten zeer fijne speeltuin voor de kids prachtig terras
De entrecote zat vol met zeem. Moest veel kauwen . Voor 29.50 vind ik toch wel dat je voor dat geld een mooi stuk vlees moet krijgen.de groente was echter perfect!
Vriendelijk personeel en lekker eten Zeker om nog een terug te gaan Dienstverlening was ook zeer goed
Lekker, vriendelijke bediening
We gaan al jaren naar cascade of 360° in Genk , daar zijn we zeer tevreden. ( bediening en eten). Bij Vegas is meer een cafè als een brasserie. ( voor ons geen tweede keer meer.) Mvg. Eric