Toprestaurant! Vriendelijke en vlotte bediening...
Toprestaurant! Vriendelijke en vlotte bediening in een zeer mooi kader. Eten is superlekker en als kunstwerkjes gepresenteerd. Zeker een aanrader, we komen zeker terug!
Hartelijke ontvangst,zeer lekker eten en vriendelijke bediening,topper!!
We hadden een perfecte avond! Zeer vriendelijke mensen en heerlijk eten!! Komen zeker Nog terug!!
Zeer goede chef, vriendelijke bediening, genereuze wijnglazen
Vriendelijke bediening, verfijnde smaken als ook hoe het wordt aangebracht. Een echte aanrader. Ontspannen sfeer en eerlijke prijs. We komen zeker nog terug!
verzorgde bediening---lekkere aperohapjes--verassende combinaties en ruime porties-wijnen per glas schappelijk geprijsd-ook bieren beschikbaar. We komen zeker terug
Een zeer aangename ervaring, waarbij een jong team met volle aandacht voor de klant, de culinair fijn klaargemaakte hoogstandjes uit de keuken laat gepaard gaan met lekkere betaalbare wijnen. Een aanrader !
Zeer vriendelijk onthaald,in een super gezellig restaurant.Het eten was top..!zeer gemotiveerde chef! alles perfect Zeker een aanrader ..en we komen zeker terug,