Zoals voorheen lekkere gerechten, aangename...
Zoals voorheen lekkere gerechten, aangename sfeer, vriendelijke service.
Zoals voorheen lekkere gerechten, aangename sfeer, vriendelijke service.
Excellent staff, wij waren ter gelegenheid van onze trouwdag te gast en wij kregen de tafel in de roze booth met uitzicht op het Astridplein en station,geweldig!
Gezellige tafel met mooie bank, heerlijk eten en goede service! Het maandmenu is een aanrader.
De kaaskroketten waren naar mijn smaak = niet té uitgesproken kruidig & smeuïge vorm. Mijn tafelgenoten wou het wat pittiger van smaak hebben(: zo zie je maar hé De ganzenlever was ok! Het hoofdgerecht was voor ons allemaal ok evenals de puree & saus! Een bezorgde bediening @tafel & onthaal, Mvg, Marjet
Zeer vriendelijk en gedienstig personeel maar eten laat te wensen over. Slaatje was ondermaats en videe was slecht en koud
Vriendelijk personeel! Héérlijke fijne lunch, erg lekker en verzorgd! We komen zeker nog eens terug!
Super lekker etentje! Culinair hoogstaand qua prijskwaliteit en dat in hartje Antwerpen. Gezellig kader en vriendelijke bediening :)
Het menu was zeer smakelijk omdat smaken goed gekombineerd waren. Hoeveelheid voldoende.
Lekker eten, vriendelijke bediening.