Rauwe kip die ik heb moeten terugsturen naar...
Rauwe kip die ik heb moeten terugsturen naar de keuken, mixed grill was echt niet lekker. Niet heel vriendelijk, tafel werd niet afgeruimd en ook de vraag voor dessert werd niet gesteld.
* Prachtige en gezellige inricht
Hele gezellige omgeving, superfijne activiteit voor de kindjes tussendoor en hele toffe binnenspeeltuin waar je geen last van hebt. Het eten zelf zou wel uitgebreider moeten voor de prijs die werd betaald.
Super aangenaam, kinderen kunnen spelen in een hele grote binnenspeeltuin
Vlotte bediening Lekker eten Kinderen kunnen in de binnenspeeltuin spelen en moeten niet stil zitten aan tafel
Het is een schitterende combinatie van zeer lekker eten en rustig zitten terwijl de kids zich kunnen uitleven in de binnenspeeltuin. De uitbaters zijn ook zeer vriendelijke en aangename mensen met super advies! Echt een aanrader!!!
Zeer lekker eten, top voor de kindjes. Echte aanrader!
we hebben genoten van het restaurantbezoek. bediening was top het eten super lekker
Super lekker, gezellig en allemaal heel vriendelijk die bediening Kinderen goed geamuseerd