Heerlijke verse producten, perfect klaargemaakt...
Heerlijke verse producten, perfect klaargemaakt in een prachtig kader.
Heerlijke verse producten, perfect klaargemaakt in een prachtig kader.
Dit restaurant is uitzonderlijk door zijn authentiek karakerter. Een prachtige hoeve met superieure bereidingen op basis van schitterende producten. Ondanks het feit dat ik heel veel sterrenzaken bezoek was dit voor mij een zeer uizonderlijke ervaring. De sommelier is fantastisch. Tijdloze keuken met karakter!!!
AANGENAME OMGEVING - VRIENDELIJK - VERZORGD
We werden heel hartelijk ontvangen. Onze vraag om op het terras te mogen eten werd ontraden omwille van de wind die 's avonds ging opkomen. We mochten wel direct aperitieven op het terras en gingen dan binnen eten. De bediening was heel vriendelijk. Het eten was heel lekker, klassevol en voldoende. Ze merkten spontaan op dat ik de rekening graag discreet wou betalen omdat het een tractatie was voor mijn gezelschap en regelden dit direct discreet. Een meevaller om in mijn moedertaal aangesproken te worden. Een echte aanrader dit restaurant, ook heel mooi gelegen.
Topservice! Hier word je ontvangen in een sfeervol kader waarbij je bediend word door hartelijke, gepassioneerde mensen. In de tuin was het heel gezellig tafelen en het eten was verrukkelijk. De sommelier Laurenz is daarbij de kers op de taart om je ervaring onvergetelijk te maken. Kortom: grote aanrader! Graag tot snel
Vriendelijke, vlotte bediening. Lekker! Originele gerechten. Mooi kader, schitterend terras, kregen bijvoorbeeld nog een kaars bij valavond. AF!
Lekkere lunch; een supermooi kader (het was zonnig en konden op het terras zitten), vlotte en vriendelijke bediening. Enig minpuntje: vrij prijzig
Zeer vriendelijk onthaal en klantvriendelijke bediening, lekker eten en prima bijpassende wijnen.
Heel vriendelijke bediening, gerechtjes lekker en verzorgd. Gezellig kader en er staat Bloody Mary op de kaart
Tafels mooi gedekt met wit tafellaken en mooie wijnglazen maar de tafels staan te dicht bij elkaar. Mooi gezellig interieur. Goede prosecco mmar de hapjes waren heel gewoontjes: koud soepje, srukje kopvlees met huisgemaakte mosterd. Keuken gewoon goed: carpaccio, roggevleugel met sla en puree. Hoofdgerecht gebracht op bord met stuk af. Fris italiaans wit wijntje Koffie met 2 onsmakelijke goedkope koekjes Besluit: Te dure lunch.