Snel. Goed bezig...
Snel. Goed bezig
Vlotte, vriendelijke bediening. Heel lekker gegeten van starter tot dessert! De wijn was eveneens top!
Goede kwaliteit van de maaltijd en een perfecte en vlotte bediening zoals we gewoon zijn in Den Boskouter We waren héél blij dat we ons na de corona sluiting opnieuw konden laten verwennen
Heel lekker eten, mooie porties en vlotte bediening. Interieur lag mij iets minder, beetje gedateerd en miniem aangekleed.
Vlotte bediening en zeer klantvriendelijk. Eten was een topper.
Alles was heel lekker! Heel lief personeel en goede service !
Steeds vriendelijke bediening en eten is er lekker
Het eten was heel lekker en de bediening was zeer verzorgd, met de nodige aandacht voor de corona-regels en voldoende afstand tussen de tafels
lekker eten, vriendelijke bediening
Altijd welgezinde mensen met een brede glimlach. Of je nu gereserveerd hebt of niet men zoektocht er altijd een oplossing om jou te ontvangen. De bediening loopt er altijd vlekkeloos en elk probleem probeer men er zo goed mogelijk op te lossen . Daar ga je eten also je thuis bent. De keuken is goed tot zeer goed met veel afwisseling. Misschien iets meer groeten op het menu zou de score zeker naar een hoger niveau brengen. Ik ga er in elk te geval zeer graag naar toe, een echte aanrader. Geert en Chantal