Mosterd smaakloos. Rucola en noten bij kaasplan...
Mosterd smaakloos. Rucola en noten bij kaasplank overbodig. Geen bloemkool bij het gerecht desondanks dit op de menu staat. Kleine porties. Nadien nog pak friet gaan halen.
Altijd een schot in de roos! Een beperkte maar regelmatig veranderende kaart en alles is stuk voor stuk heel lekker altijd. Ook de bediening is enorm vriendelijk.
Ronduit een geweldige plek: én lekkere hapjes én supervriendelijke bediening ***** Meer moet dat niet zijn!
heel lekker eten, mocht wel wat meer zijn voor de prijs ;) (zeebaars) ik had wel een slecht houten klapstoeltje, na enkele uren had ik wel een pijnlijke rug.
Vriendelijk personeel, lekker eten dat voldoet aan de verwachtingen meer hoeft dit niet te zijn.
Perfecte service Zeer lekkere en verzorgde tapas
Een van de gezelligste resto’s in Gent, met top bediening en nog eens enorm lekker eten ook!
Lekker eten, goede porties, zeer vriendelijke bediening, prijs oké!
Lekker, gezellig, vriendelijk, welkom