Gezellige s...
Gezellige s
Het is altijd een feest bij L'Avenida. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot dat je weer buiten bent, kan je genieten van alle overheerlijke gerechtjes en dranken a volonté. Er is altijd zoveel keuze dat je nooit alles kan proeven en zeker nog eens moet terugkomen. Iedere keer is er ook weer een variatie in de gerechtjes waardoor het altijd een verrassing blijft.
De bediening was vriendelijk en vlot, het eten over het algemeen lekker. De plaatsen waren wel wat krap en de stoelen vond ik niet zo aangenaam.
Gezellig eten onder vrienden met voor iedereen wat wils, vriendelijk en behulpzaam personeel
Er werd rekening gehouden met mijn allergie. Top! Dank u wel, het was een leuke en lekkere avond.
Heel lekker, voor ieder wat wils. Wel heel erg druk. Bubbels gescheiden door plexiwanden.
Het leuke concept samen met heel vriendelijk personeel én het superlekkere eten zorgden voor een fijne avond. Bedankt!