Top bediening Top locatie Heerlijk gegeten!...
Top bediening Top locatie Heerlijk gegeten!
Top bediening Top locatie Heerlijk gegeten!
Locatie, service, lekker eten, goeie prijs kwaliteit
We hadden 4 x luxe-ontbijt gereserveerd, maar hebben ter plaatse helaas nog meer dan 1 uur moeten wachten hierop. en dat voor een ontbijt! Zelfs de cava is ook pas dat uur later geserveerd. En opeens staat dan de hele tafel vol met het fruitsap, de cava en de warme drank. Is gene stijl. Wij hadden véél eerder van de cava kunnen genieten. Iedereen was wel vriendelijk en het ontbijt was compleet. De organisatie en communicatie intern liep precies fout..
We zijn komen eten naar aanleiding van de studentenjob van onze zonen bij Maison Mathis. We waren aangenaam verrast door het vriendelijk en vlot personeel, door het mooi kader en de mooi verzorgde en lekkere gerechten. We komen nog eens terug.
Mooie zaak, vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten, gemakkelijk bereikbaar via de parking
Mooie locatie, vriendelijk personeel, vlotte bediening! Het eten was erg lekker, de porties waren groot. Er was veel volk op een doordeweekse maandagmiddag. Een aanrader!
Lekker, vriendelijk, niet te lang wachten op het eten ondanks dat het er heel erg druk was! Zeker een aanrader!! Wij gaan nog terug!
Lekker eten, prachtig uitzicht en goede bediening!
Aangename ontvangst en toffe omgeving. Één ober was bijzonder dienstvaardig en vriendelijk. Een tip: de porties van het luxe ontbijt kleiner maken of in 2 keuzes aan te bieden (normaal of groot) Ongeveer 1/3 is blijven staan en we hadden het gevoel dat we enorm veel gegeten hebben. Met uitzondering van het fruit was een halve hoeveelheid voldoende geweest.