ongedwongen, gezellig en prima keuken...
ongedwongen, gezellig en prima keuken
ongedwongen, gezellig en prima keuken
ontvangst, eten en drinken zijn super! wij voelden ons echt gasten. wel 1 tip, de allergenen kaart/ telkens vergelijken met de gewone menukaart was omslachtig. misschien een idee om onderaan de gerechten de allergenen tekens te plaatsen dat maakt het uitkiezen van een gerecht makkelijker.
Gezellig interieur,lekker eten en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit is zeer goed.
Prijs/kwaliteit goed Bediening vriendelijk Kindvriendelijk Iets te lang moeten wachten op hoofdgerecht.
Vriendelijke bediening, vragen worden direct ingewilligd en het eten was super lekker
Wij hebben zeer lekker gegeten, het was er super druk maar iedereen deed zijn uiterste best om ons te bedienen. Zeker een aanrader!
Gezellig sfeer bediening vriendelijk en vlot En niet te vergeten eten was en is heel lekker Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer
Leuke en gezellige locatie Eten is perfect en volop keuze Bediening ook vriendelijk en behulpzaam Een klein minpuntje is dat de prijzen aan de hoge kant zijn
Prima eten, goede sfeer en prettige bediening.