Dimi, ik kan niet meer zeggen dan: doe zo verde...
Dimi, ik kan niet meer zeggen dan: doe zo verder !!! top locatie, top eten, eigenlijk sterren niveau vind ik persoonlijk. Wij hebben ons favoriete brasserietje gevonden allesiens :) TOP
Vriendelijke bediening en lekker eten. Mijn collega had een cognac besteld en dat was een flinke teug in tegenstelling tot sommige zaken waar nauwelijks de bodem van het glas bedekt is.
Lekker eten en vriendelijke bediening. Het was TOP!!!
De reservatie verliep heel vlot via reservatiesysteem van het restaurant. Lekker eten Goede prijs /kwaliteit
Mooie aangename inrichting en lekker eten.
Zeer vriendelijk onthaal, correcte, fijne bediening. Prijs kwaliteit zeer goed, heel lekker en zeker voldoende gegeten.
Super lekker gegeten!! Een aanrader.
Zeer aangename, relaxe sfeer. Héééél lekker gegeten. Ook mooie wekelijkse suggesties. Werken met streekproducten! Top!