Vriendelijke bediening, lekker eten prijs kwali...
Vriendelijke bediening, lekker eten prijs kwaliteit en super wijn! Tot binnenkort
Ons gezelschap was heel tevreden over de fijne keuken, top bereid door de chef en zijn team, en over de vriendelijke bediening aan tafel met deskundige uitleg bij de gerechten en de geserveerde wijnen van het personeel.
Gezellig, sfeervol, culinaire ervaring
Zeer mooi kader, aangename sfeer, goede bediening, lekker eten, prijs/kwaliteit. we komen zeker terug.
Lekkere keuken en vlotte vriendelijke bediening
Heel gezellig kader waar het heel rustig en gezellig tafelen is, bij het knetterende haardvuur! Heel lekkere gerechten van een hoge kwaliteit, alsook heel mooi gepresenteerd op de borden. Heel mooie bijpassende wijnen geserveerd. Vriendelijk onthaal en vriendelijke bediening met kennis van zaken, zelfs wanneer gevraag werd of een bepaald gerecht van het menu voor 1 persoon eventueel aangepast kon worden.
Vriendelijk personeel, mooi kader en lekker eten ,meer moet dat niet zijn dacht ik ? Kom ik terug ? Zeker .
Zoals gewoonlijk heel lekker gegeten. Personeel zeer vriendelijk. Zeer gezellig kader .
Lekkere keuken en ideale hulp voor mijn beperkte mobiliteit.