Prachtige locatie; heel vriendelijke ontvangst...
Prachtige locatie; heel vriendelijke ontvangst en bediening; vernieuwend concept en heel lekker eten. Kortom, een echte aanrader en een super aanwinst voor Mechelen!
Zeer lekker en origineel, chef zeer aanwezig in zaal en heel aangenaam. Heel goede wijnkeuze. We komen terug.
Fijne originele keuken en aangename service. Goede bereikbaarheid.
Top beleving. Lekker eten. Fijne smaken. Je merkt dat hier mensen met passie werken. Aanrader!
super beleving en zeer lekker gegeten, ons zie je zeker terug! Amélie Simple design Mechelen
Wederom ge-wel-dig! Mijn favoriet restaurant in het Mechelse vanwege knappe smaakcombinaties maar ook de passie voor het koken en ontvangen van gasten.
Spijtig dat ik het niet eerder heb ontdekt. Geweldig concept, super vriendelijk personeel en ZALIG eten! Een echte aanrader
Een unieke beleving wat betreft smaken, originaliteit en presentatie. Een spontane aangename bediening en uitleg van de chef