Proficiat voor het lekkere eten en correcte...
Proficiat voor het lekkere eten en correcte bediening! We komen zeker terug. Carlo Pepermans
vriendelijke bediening en lekker eten in een gezellige setting, wat wil men nog meer ... zeer positief!
Lekker eten, vers en met zorg gemaakt en gepresenteerd Beperkte kaart (EK) maar wel genoeg keuze tussen vis en vlees; Mooie setting en fijn terras
Zoals steeds heel vriendelijk onthaald, lekker eten en verrast door de originele hapjes.
Vlotte sympathieke service - originele fijne keuken die het niveau van een doordeweekse brasserie ver overtreft - correcte prijs-kwaliteit verhouding
in de aller eerste plaats om het lekkere eten, maar ook een attente , vriendelijke en beleefde bediening. Mooie locatie en gezellig op het terras.
Wij kenden het restaurant al van vroeger. En hun topgerecht americain is nog altijd top..... Gaan zeker terugkeren de moeite waard.
Lekker eten en top bediening.
Zeer vriendelijke en vlotte bediening maar vooral zéér lekker eten ( kabeljouw met asperges mmmmmm)!