Wij waren noch tevreden, noch ontevreden. Vele...
Wij waren noch tevreden, noch ontevreden. Vele kleine dingen die ons stoorden en naar ons gevoel voor verbetering vatbaar zijn. Kleine tafeltjes, niet alles kan er op zonder het gevoel te hebben alles opgepropt te hebben. Hierdoor werd bvb onze wijnkoeler simpelweg op de grond gezet, naast onze tafel. Nooit meegemaakt. Daar gaat uw duurdere fles wijn en de experience dat er mee samenhangt. Peper en zoutmolen. Beide waren volledig leeg. Dat is de minste check die je bij een tafeldekking kan doen. Wij zaten vlak naast een geïmproviseerde halfhoge muur,. Blijkbaar was dat het muurtje waarachter de afwas/debras werd weggezet. Elke keer hoorden en voelden we de "rommel" ergens in gaan, was niet leuk. Bij aanvang kwam de ober naar ons met de vraag - en ik citeer - "willen jullie vis of vlees"? Moest men hier vragen "wenst u de parelhoen of liever de goudbrasem", zou dat al veel vriendelijker en meer restaurantgevoel overkomen dan met deze korte onverschillige uitspraak. En zo zijn er meerdere wellicht kleinigheden, die we ervaarden. Wanneer je met 2 personen bijna €200 achterlaat, dan lijkt het mij dat je toch een iets ander niveau, aandacht en beleving mag verwachten.