Goeie vlotte bediening. Veel keuze. Grote hoeve...
Goeie vlotte bediening. Veel keuze. Grote hoeveelheden dus genoeg voor iedereen. Vriendelijke hulp.
Speeltuin voor kinderen, we zijn vroeger vertrokken wegens hels lawaai van de spelende kinderen die door het restaurant rennen en roepen. Niet voor herhaling vatbaar.
Het eten is supper lekker en je kan eten wat je maar wild bijvoorbeeld je kan zowel vis en vlees eten iets die in een gewoon restaurant niet kan .
Wij komen regelmatig eten in Daily World en is altijd even verzorgd en de bediening is top.Heel vriendelijk en steeds met een glimlach
Het is een leuke formule om in groep te gaan eten. Iedereen vindt wel iets dat hij lust ook de moeilijke eters. Klein minpuntje : op zondag was er geen dim sum normaal gezien wel en ook het dessert buffet was zeer beperkt. Wel zeer vriendelijk personeel
Overvloedig eten, veel keuze, vriendelijk bediening, niet te prijzig. Veel variatie voor de kleine kindjes. Leuke hoogstaande technologie voor in de winkel.
Veel keuze goede bediening in een rustige setting
vriendelijk personeel en goed eten