Beoordelingen
Restaurant 't Kriekske
Zondagmiddag 17 oktober 2021. Lunch onder vrienden.
Zeer lekker gegeten. Als vanouds waren de mosselen perfect klaargemaakt. De bediening was vriendelijk en efficiënt. De sfeer werd echter verpest door de verbaal agressieve barman. Bij het buitengaan, aarzelde deze laatste zelfs niet ons te volgen en één van onze vrienden erop te wijzen dat hij te dicht bij zijn wagen kwam en riskeerde deze te krassen met zijn anorak. Zulk onprofessioneel en on-commercieel gedrag hebben wij nog nooit meegemaakt. Wij kwamen graag naar ‘t Kriekske maar dit is niet meer voor herhaling vatbaar.
Zondagmiddag 17 oktober 2021. Lunch onder vrienden.