Tomorrowland en Nick Bril presenteren: Tastes of the world
Tomorrowland en Nick Bril presenteren: Tastes of the world
19 Jul 2017

Nick Bril is de chef van The Jane en parttime dj. Samen met Studio Brussel trok hij de voorbije maanden wereld rond op zoek naar zes smaakmakers.

Dit zijn zes ambassadeurs die net zoals Nick houden van eten, koken, muziek en uitgaan. Dit jaar zullen zij hun gerecht bereiden in het gloednieuwe Tastes of the world-restaurant op Tomorrowland. Nick Bril bezocht ze en liet zich meevoeren in hun leefwereld, proefde hun gerechten en nodigde ze uit voor het festival.

 

Tastes of the World ambassadeurs:

  • Caitlin Gunther (31) - New York/Bilbao
  • Elijah Martinez (22) - USA – Albuquerque
  • George Capristan (33) - Peru – Lima
  • Liva Apermane (27) - Riga, Letland
  • Ray Janson (26) - Jakarta – Indonesië
  • Valerie Allotey (25) - Manchester, UK

 

Het resultaat valt volledig online te bekijken op VRT NUMeer info: www.tastesoftheworld.com

Wil je Nick liever in alle rust aan het werk zien? Dat kan natuurlijk in The Jane.

 

 

Tomorrowland: niet alleen muzikaal een paradijs

 

Naast het Tastes of the World-restaurant heeft Tomorrowland nog veel meer lekkers te bieden. Er zijn niet alleen foodstandjes met allerlei wereldse keukens, je vindt er ook verschillende restaurants op speciale locaties. Zes Jong Keukengeweld-chefs kunnen zich helemaal uitleven.

  • Tom Van Lyssebettens (Cochon De Luxe)
  • Broes Tavernier (De Vijf Seizoenen)
  • Nils Proost (Petit Cuistot)
  • Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen)
  • Floris Panckoucke (Floris)
  • Frederik Deceuninck (Sel Gris)

 

 

In het Tomorrowlandrestaurant dat zich geeft op het magische hoofdpodium zal Hans Van Wolde (Beluga, Maastricht) in de potten roeren. Tenslotte is Sergio Herman weer van de partij. Samen met zijn buddy Syrco Bakker (Pure C) zal hij 12 keer de gasten van Tomorrowland’s Secret Resto in de watten leggen. Net zoals de afgelopen jaren - Sergio Herman kookt al sinds 2012 op Tomorrowland - gaat de integrale opbrengst van de Secret Resto etentjes naar de Love Tomorrow Foundation waarmee onder andere de eerste Love Tomorrow Music & Arts School in Nepal wordt gebouwd.

Tomorrowland legt de lat duidelijk elk jaar weer wat hoger. Naast muzikaal is het dus ook een culinair paradijs.