Beoordelingen van Knokke Out Brussels

26 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
26 beoordelingen
datum score
Melissa M.
Beoordeeld op: 25/11/2018
Melissa M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons très bien manger les aliments propos...

Nous avons très bien manger les aliments proposé sont varié et super bien cuisiné c était très vraiment bon on y retournera seul point négatif ma belle soeur est venue avec son bébé à partir de 11h musique à fond cela dit très bonne ambiance mais éviter d y aller avec un enfant et si c est le cas y aller à l ouverture du resto

[anonymous]
Beoordeeld op: 18/12/2017
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Yes very...

Yes very

joanna y.
Beoordeeld op: 08/10/2017
joanna y. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Music was really not good but I'm told it was...

Music was really not good but I'm told it was a new DJ test night a shame because we did not stay to dance

Tina
Beoordeeld op: 02/10/2017
Tina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

all perfect!!...

all perfect!!

Serge R.
Beoordeeld op: 18/09/2017
Serge R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Great!!...

Great!!

Thierry
Beoordeeld op: 26/08/2017
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Thanks to Jade for the excellent service....

Thanks to Jade for the excellent service.

Isabelle
Beoordeeld op: 18/02/2017
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

on a très bien mangé...

on a très bien mangé

CELINE C.
Beoordeeld op: 06/02/2017
CELINE C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Personnel serviable et souriant Buffet excelle...

Personnel serviable et souriant Buffet excellent Pour un EVJF c était parfait!

Hugo
Beoordeeld op: onbekend

I spent a very nice evening, with great music...

I spent a very nice evening, with great music and a great atmosphere. The food was very good and the choice vast. Only thing that I considered expensive were the prices for the soft drinks.

Fabrice P.
Beoordeeld op: onbekend

Très bien ! Bonne ambiance , bon service en...

Très bien ! Bonne ambiance , bon service en général , prix raisonnable , je recommande et j'y retournerais !

datum score