Beoordelingen van Park Café Brasserie

184 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
184 beoordelingen
datum score
jean-pierre
Beoordeeld op: 05/02/2023
jean-pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Beau cadre : brasserie chic . Choix très varié...

Beau cadre : brasserie chic . Choix très varié à tous les niveaux… Belles assiettes généreusement garnies. Et … service impeccable ! Ce sera un plaisir d’y revenir .

Alex
Beoordeeld op: 25/01/2023
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

guy
Beoordeeld op: 19/01/2023
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

geserveerd voedsel s steeds goed van kwaliteit...

geserveerd voedsel s steeds goed van kwaliteit en origineel gebrtacht

François
Beoordeeld op: 16/01/2023
François beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Très bon et bon accueil.....

Très bon et bon accueil..

Dominique
Beoordeeld op: 16/01/2023
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Je n’ai pris que l’apéritif car j’étais venu...

Je n’ai pris que l’apéritif car j’étais venu pour les fruits de mer et comme il n’y en avait pas ou presque nous sommes partis

Patricia
Beoordeeld op: 14/01/2023
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

qualité dela nourriture au top, personnel sympa...

qualité dela nourriture au top, personnel sympathique bien que débordé par le nombre de clients mais toutefois reste agréable. Nous venons depuis de nombreuses années et le décor est toujour aussi agréable

Micheline
Beoordeeld op: 13/01/2023
Micheline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil et qualité des repas....

Accueil et qualité des repas.

Rudy P.
Beoordeeld op: 12/01/2023
Rudy P. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Goede service en lekker eten...

Goede service en lekker eten

marianne
Beoordeeld op: 06/01/2023

Was lekker en het personeel was heel vriendelij...

Was lekker en het personeel was heel vriendelijk

Renee
Beoordeeld op: 23/12/2022
Renee beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Il y faisait bien chaud,bien cosy et cela devie...

Il y faisait bien chaud,bien cosy et cela devient rare Repas délicieux Des huîtres d une parfaite fraîcheur Nous y retournerons avec plaisir

datum score