Beoordelingen van Park Café Brasserie

184 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
184 beoordelingen
datum score
Nathalie
Beoordeeld op: 19/06/2021
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Pas de service écailler disponible, la sauce...

Pas de service écailler disponible, la sauce homardine non plus . Aucune autre sauce avec poisson. Le serveur n’a même pas demandé la cuissson pour la viande rouge

Beoordeeld op: 06/08/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Lors de ma demande j'ai bien spécifié une place...

Lors de ma demande j'ai bien spécifié une place à la terrasse. Arrivé là ils m'ont dit qu'il n'y avait pas de place en terrasse mais qu'à l'intérieure c'était aussi bien. C'est vraiment se foutre de la tête du monde. Nous sommes ressorti et avons été accueillit autre part avec un grand sourire en terrasse ! J'hésiterai de retourner au Park Café.

Dominique
Beoordeeld op: 16/01/2023
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Je n’ai pris que l’apéritif car j’étais venu...

Je n’ai pris que l’apéritif car j’étais venu pour les fruits de mer et comme il n’y en avait pas ou presque nous sommes partis

johan
Beoordeeld op: 20/08/2022
johan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

1 uur wachten op mosselen zeer slechte service...

1 uur wachten op mosselen zeer slechte service

Pascale
Beoordeeld op: 11/06/2021

Service extremely slow and very expensive for...

Service extremely slow and very expensive for what we received. To have a “normal” main course, you have now (it was not the case pre COVID) , to order the meat or fish, then a vegetable and then potatoes or rice and everything is invoiced , so your meal is 50% more expensive then prior COVID. You also need good glasses to see their side salad and salad was even not fresh! Last time there!!!

Erik
Beoordeeld op: 04/05/2022
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Arrogante ober, … kwaliteit van het voorgeschot...

Arrogante ober, … kwaliteit van het voorgeschotelde menu ondermaats, behalve het vlees was wel kwalitatief goed. Ik was hier nu 2 keer, maar nooit meer … Ondanks heel veel vrije plaatsen stuurde de ober ( ondanks reservatie ) ons naar tochtige plaats aan de deur van het buiten terras …

Tom
Beoordeeld op: 30/07/2022
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Mosselen: klein en te ver gekookt. Witte wijn...

Mosselen: klein en te ver gekookt. Witte wijn drie keer moeten vragen, kwam pas aan als mosselen op waren, zonder excuus. Koffie ook, twee keer moeten vragen... Vroeger hier heel vaak gegeten, dit was laatste keer.

Mia
Beoordeeld op: 14/07/2022
Mia beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Er was geen of onvoldoende airco binnen. Er...

Er was geen of onvoldoende airco binnen. Er waren frietjes voor 2 personen besteld en na opnieuw vragen werd slechts voor 1 persoon frietjes besteld.

C
Beoordeeld op: 11/06/2022
C beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Beaucoup trop bruyant, service très long, les...

Beaucoup trop bruyant, service très long, les serveurs même si ils sont polis, ils ne vous prêtent pas attention quand vous les appelez. La nourriture mangeable, rien d'exceptionnel.

georges
Beoordeeld op: 28/06/2021
georges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

service lunch trop len t trop...

service lunch trop len t trop peite carte par rapport a avant convid

datum score