Beoordelingen van Les Amis Dinent

1164 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1164 beoordelingen
datum score
Etienne
Beoordeeld op: 25/05/2019
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Chaque repas est un régal. Excellente présentat...

Chaque repas est un régal. Excellente présentation des plats, service efficace, prix modérés. Une très bonne adresse.

Bernard
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Offre Groupon
Beoordeeld op: 25/05/2019
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent menu, service irréprochable, bon...

Excellent menu, service irréprochable, bon accueil

FRANCOIS
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Offre Groupon
Beoordeeld op: 25/05/2019
FRANCOIS beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Superbe menu et la formule boisson est bien...

Superbe menu et la formule boisson est bien faite.

Heidi
Beoordeeld op: 25/05/2019
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Very good and friendly service. A request to...

Very good and friendly service. A request to have potatoes instead of rice in the set business lunch (which is excellent value) was met without any problem.

Daniel
Beoordeeld op: 21/05/2019
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ambiance sympa, cadre agréable....

Ambiance sympa, cadre agréable.

Beoordeeld op: 20/05/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

cela fait plusieurs fois que nous y allons...

cela fait plusieurs fois que nous y allons et sommes jamais déçu. Prix qualité au top ainsi que le service toujours agréable

Valeria
Beoordeeld op: 17/05/2019
Valeria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

L'atmosphère est très agréable et propice aux...

L'atmosphère est très agréable et propice aux rencontres entre amis; Le service est sympathique et efficace. La nourriture a une excellente présentation.

placeholder
Paul
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Offre Groupon
Beoordeeld op: 17/05/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Service discret et efficace Plats légers et...

Service discret et efficace Plats légers et bons Endroit agréable Bref, une bonne adresse

Evelyne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Menu Escapade à 29€ tous les mardis
Beoordeeld op: 15/05/2019
Evelyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil, Choix, Formule, Menu Escapade, Terrass...

Accueil, Choix, Formule, Menu Escapade, Terrasse, Vin : j'ai tout aimé !

carine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Offre Groupon
Beoordeeld op: 15/05/2019
carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bon menu, quantités suffisantes surtout qu’il...

Bon menu, quantités suffisantes surtout qu’il s’agissait d’une offre Groupon. Beau cadre , atmosphère agréable

datum score