Beoordelingen van L'auberge Saint-pierre

241 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
241 beoordelingen
datum score
philippe p.
Beoordeeld op: 22/03/2019
philippe p. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Très bon accueil, très bon repas petit bémol...

Très bon accueil, très bon repas petit bémol parking et service un peu long

Nicole K.
Beoordeeld op: 21/03/2019
Nicole K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

1. le champagne est servi sans aucun accompagne...

1. le champagne est servi sans aucun accompagnement 2. j'ai commandé de la lotte : ce poisson n'avait aucun goût, les légumes n'étaient pas assez cuits 3. le service est peu qualitatif 4. en sortant, nous avons dû nous-mêmes situer le vestiaire et prendre nos manteaux 5. il semble néanmoins que le menu et les gambas aient été bons

Nicole
Beoordeeld op: 16/03/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

La nourriture et l'accueil sont excellents....

La nourriture et l'accueil sont excellents. Je reviendrai.

Magda P.
Beoordeeld op: 11/03/2019
Magda P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Service trop long - Et manque de mignardises...

Service trop long - Et manque de mignardises aux cafés pour une resto dit Gastronomique.

Claus P.
Beoordeeld op: 10/03/2019
Claus P. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend lunch met fijne gerechten voor...

Uitstekend lunch met fijne gerechten voor goede prijs Zeer goede service in een aangenaam kader

Léon
Beoordeeld op: 04/03/2019
Léon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

excellent accueil, plats très raffinés, cadre...

excellent accueil, plats très raffinés, cadre agréable

georges
Beoordeeld op: 04/03/2019
georges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Agréablement reçu et conseillé. Les plats...

Agréablement reçu et conseillé. Les plats correspondent à ce que l'on attend. Le cadre est agréablement lumineux et spacieux.

Nancy
Beoordeeld op: 24/02/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten met speciale toets en vriendel...

Zeer lekker eten met speciale toets en vriendelijke bediening

Michel & Francoise
Beoordeeld op: 19/02/2019
Michel & Francoise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Menu de Saint-Valentin de grande qualité et...

Menu de Saint-Valentin de grande qualité et présentation originale des plats.

Joshua Z.
Beoordeeld op: 19/02/2019
Joshua Z. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

This is our favorite restaurant in the Brussels...

This is our favorite restaurant in the Brussels area. Food, service, and atmosphere are wonderful!! We celebrate all of our events here. The steak and pasta (with the squid ink) are especially fantastic.

datum score