Beoordelingen van 't Stout Kieken

6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.6
6 beoordelingen
datum score
Nancy
Beoordeeld op: onbekend

Het Beste Kippenrestaurant !!

In 't Stout Kieken moet je voor kip zijn, de kip is gewoon subliem, saus en groentjes zijn ook af! Iets anders heb ik nog niet gegeten, dus daar kan ik niet over oordelen, maar in een kippenrestaurant lijkt me de specialiteit dan ook kip en geen vis... Dus voor kip, allen daar heen zou ik zeggen!!

Simonne
Beoordeeld op: onbekend

Uit eten geweest met vrienden. Genomen gerecht...

Gebakken zalm genomen. Diepvriesproduct. Geserveerd met spruiten (in maand juni ?) en puree met 100% zekerheid uit pakje ! Zeker niet voor herhaling vatbaar !

placeholder
Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Eerlijke eenvoudige keuken voor een faire prijs...

Eerlijke eenvoudige keuken voor een faire prijs. Voor de liefhebbers: het koninginnehapje is top!

René
Beoordeeld op: onbekend

Leuke zaak, vriendelijke bazin en personeel,...

Leuke zaak, vriendelijke bazin en personeel, goede bediening en lekker eten.Wat ook interessant is, zijn de openingsuren van de keuken.Blijf hier zeker komen.

Caroline
Beoordeeld op: onbekend

Lekker, eenvoudig, goed van prijs. Leuke inric...

Lekker, eenvoudig, goed van prijs. Leuke inrichting. 'tStou Kieken --> Stout verwijst naar het feit dat dit etablissement in een vrij recent verleden nog een 'cabardouche' geweest is. De aankleding van het interieur verwijst hier nog steeds naar. Zeer leuk. Vriendelijke bediening, alleen in het weekend misschien wel nodig om te reserveren. Wij hadden voor 2 personen geluk nog een plekje te vinden, maar 't zat er goed vol.

pascale
Beoordeeld op: onbekend

Wij zijn aangenaam verrast door dit restaurant....

Wij zijn aangenaam verrast door dit restaurant. De naam van dit restaurant doet vermoeden dat je alleen kip kan eten maar niets is minder waar. Zij hadden ook een uitgebreide suggestiekaart met o.a Cote a l'os, zesrib en kalfslever erop. Heel lekker gegeten voor een democratische prijs

datum score