Beoordelingen van De Verwant

1208 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
1208 beoordelingen
datum score
Ann
Beoordeeld op: 03/04/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel goede bediening, heel lekker eten, dus...

Heel goede bediening, heel lekker eten, dus over de hele lijn was het super lekker en aangenaam. Zeker voor herhaling vatbaar.

An
Beoordeeld op: 01/04/2018
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening,lekker eten en gezellig...

Vriendelijke bediening,lekker eten en gezellig interieur. Kindvriendelijk en ruime parking.

Anja
Beoordeeld op: 01/04/2018
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige plek en vriendelijke bediening en...

Gezellige plek en vriendelijke bediening en lekker eten.

Patric
Beoordeeld op: 01/04/2018
Patric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie, lekker....

Mooie locatie, lekker.

guy
Beoordeeld op: 01/04/2018
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een vlotte bediening en goe eten...

Een vlotte bediening en goe eten

[anonymous]
Beoordeeld op: 30/03/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten en de omkadering waren zeer geslaagd....

Het eten en de omkadering waren zeer geslaagd. Persoonlijk houd ik wel niet zo van al die potjes waar het eten apart wordt in geserveerd. Maar dat is persoonlijk en doet niks aan de smaak van het eten.

Dorien
Beoordeeld op: 30/03/2018
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was weer heerlijk, bediening was vrien...

Het eten was weer heerlijk, bediening was vriendelijk en aangenaam en dat alles in een gezellige en rustige sfeer. Wat kan je nog meer wensen?

Ann
Beoordeeld op: 25/03/2018
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker.prijs in verhouding...

Eten was lekker.prijs in verhouding

Willy
Beoordeeld op: 25/03/2018
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening Mooi interieur Eten...

Vriendelijke bediening Mooi interieur Eten verzorgd en smakelijk

Nele
Beoordeeld op: 23/03/2018
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik heb zelden zo lekker gegeten! Tagliata .....

Ik heb zelden zo lekker gegeten! Tagliata .. op aanraden van Tijs! Complimenten aan de kok waren zeker op hun plaats! Doe zo verder! Grtjs, Nele.

datum score