Beoordelingen van Pastinaak

126 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
126 beoordelingen
datum score
Kristof D.
Beoordeeld op: 04/04/2019
Kristof D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Top zoals steeds. Ook altijd leuk voor de kinde...

Top zoals steeds. Ook altijd leuk voor de kinderen.

Monique
Beoordeeld op: 03/04/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was tiptop in orde: mooie locatie - lekke...

Alles was tiptop in orde: mooie locatie - lekker eten - vriendelijke ontvangst - super bediening! Wij zijn fan!

Paul
Beoordeeld op: 02/04/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig. Was jaren geleden omdat...

Lekker en gezellig. Was jaren geleden omdat we in het weekend niet meer binnen kunnen.

Ester
Beoordeeld op: 01/04/2019
Ester beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening, lekker gegeten, bakwijz...

vriendelijke bediening, lekker gegeten, bakwijze van de steaks was perfect.

Marcel
Beoordeeld op: 30/03/2019
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij arriveerden netjes op tijd en kregen dan...

Wij arriveerden netjes op tijd en kregen dan ook onmiddellijk een tafel toegewezen. Zoals het trouwens hoort, ontvingen we onmiddellijk de menukaart, met een zeer uitgebreide keuze. Na onze keuze gemaakt te hebben, bracht men ons aperitiefje, door iedereen van ons gezelschap, zéér gesmaakt. Ik heb niet naar de tijd gekeken, maar ons hoofdgerecht, werd ons zeker binnen een aanvaardbare wachttijd, geserveerd. Eén dame van ons gezelschap, was niet helemaal tevreden over haar gerecht (een vispannetje). Volgens haar was het niet genoeg gegaard. De gerechten van de drie anderen, waaronder ikzelf, waren in orde. Het mijne, de zeewolf met ratatouille van de suggestiemenu, was om duimen en vingeren van af te likken. Na onze maaltijd zijn we nog een tijdje blijven zitten om lekker bij te kletsen. Telkens we het vroegen, kregen we koffie, wijn en/of bier geserveerd. Kortom, voor ons een gezellige avond, die zeker voor herhaling vatbaar is. Groetjes, Marcel

Werner V.
Beoordeeld op: 30/03/2019

wij zaten zeer gezellig aan de ronde tafel...

wij zaten zeer gezellig aan de ronde tafel middenin, de bediening was zoals steeds top en het eten zeer lekker

Inge H.
Beoordeeld op: 30/03/2019
Inge H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We kwamen voor de lunchmenu het was 12.30u...

We kwamen voor de lunchmenu het was 12.30u als er op dat uur al 1 van de 2 hoofdgerechten niet meer te verkrijgen valt stel ik mij daar toch vragen bij??? We kozen dan om à la carte te eten wat de rekening op het einde dan ook een stuk duurder maakt

LUC
Beoordeeld op: 28/03/2019
LUC beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede bediening en gezellig...

Goede bediening en gezellig

René V.
Beoordeeld op: 26/03/2019
René V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding, vlotte en...

Goede prijs/kwaliteit verhouding, vlotte en vriendelijke bediening. Eten was lekker en voldoende, we kozen de suggestieschotel en het suggestie-dessert. Suggesties waren beperkt maar ‘eenvoud siert’ in dit geval. En geen keuzestress ...

karolien
Beoordeeld op: 20/03/2019
karolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker en goede prijs/kwaliteit verhouding!...

Lekker en goede prijs/kwaliteit verhouding!

datum score