Beoordelingen van Bistro Calander

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
50 beoordelingen
datum score
Liliane
Beoordeeld op: 26/06/2019
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne bediening. En lekker gerechtje....

Fijne bediening. En lekker gerechtje.

Hilde
Beoordeeld op: 11/06/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Al verschillende keren het exclusief ontbijt...

Al verschillende keren het exclusief ontbijt genomen. Altijd even goed en vers ! Een echte aanrader voor de te betalen prijs.

maria d.
Beoordeeld op: 02/05/2019
maria d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

alles was in orde,behalve de kip,die had iets...

alles was in orde,behalve de kip,die had iets langer moeten bakken

Davy
Beoordeeld op: 03/03/2019
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Beste ontbijt in de Turnhoutse regio !...

Beste ontbijt in de Turnhoutse regio !

Jelte
Beoordeeld op: 17/02/2019
Jelte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel. Alles verliep vlot,...

Vriendelijk personeel. Alles verliep vlot, en heel lekker.

Anna C.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Anna C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker en vriendelijke bediening!...

Het was lekker en vriendelijke bediening!

erik
Beoordeeld op: 05/01/2019
erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijke bediening en lekker gegeten...

zeer vriendelijke bediening en lekker gegeten

Ronny
Beoordeeld op: 30/12/2018
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor alles. Prijs, kwaliteit, sfeer, bediening....

Voor alles. Prijs, kwaliteit, sfeer, bediening. Kortom: alles ok. Mss de keuze vragen: wit of grof brood-pistolets

anja a.
Beoordeeld op: 29/12/2018
anja a. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. alle...

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. alles werd heel goed verzorgd, het eten was top. Rustige en mooie ligging Het enige wat jammer is, dat het ontbijt niet meer vroeger kan dan 10u

Pascale
Beoordeeld op: 21/10/2018
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, zeer uitgebreid luxe...

Vriendelijke bediening, zeer uitgebreid luxe ontbijt, prachtige zaak

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in