Beoordelingen van Brasserie 't Zilverhof

14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
14 beoordelingen
datum score
Sabine
Beoordeeld op: 14/10/2019
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig...

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellig vertoeven.

Romanie
Beoordeeld op: 10/08/2019
Romanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, gezellige zaak vlotte...

Heel lekker gegeten, gezellige zaak vlotte bediening. Gemoedelijk sfeer. Top

Guido
Beoordeeld op: 12/05/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten (postelgras en varkenshaasje) ....

Lekker eten (postelgras en varkenshaasje) . Spijtig van deze dag was het personeels tekort.

Norman
Beoordeeld op: 29/04/2019
Norman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename ontvangst. Fantastisch lekkere asperg...

Aangename ontvangst. Fantastisch lekkere aspergeroomsoep!

Karien V.
Beoordeeld op: 03/04/2019
Karien V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening, lekker verzorgt eten....

Vriendelijke bediening, lekker verzorgt eten. Geslaagd bezoek!

Conny
Beoordeeld op: 10/02/2019
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er gezellig vertoeven. Rustige sfeer...

Het is er gezellig vertoeven. Rustige sfeer en leuke snelle bediening.

luc v.
Beoordeeld op: 06/02/2019
luc v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker gegeten voor herhaling vatbaar...

heel lekker gegeten voor herhaling vatbaar

Christine B.
Beoordeeld op: 31/12/2018
Christine B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles verliep zeer vlot, zoals altijd. Het...

Alles verliep zeer vlot, zoals altijd. Het eten was lekker en de bediening super vriendelijk! Het kader is sympathiek en verzorgd.

Els
Beoordeeld op: 29/10/2018
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vriendelijke bediening, goed verzorgd en lekker...

Vriendelijke bediening, goed verzorgd en lekker eten.

Myriam W.
Beoordeeld op: 16/06/2018
Myriam W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een goede vriendelijke bediening...

Een goede vriendelijke bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in