Beoordelingen van Brasserie Belle Vue

373 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
373 beoordelingen
datum score
Thalia H.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Thalia H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede service, goede prijs/kwalite...

Lekker eten, goede service, goede prijs/kwaliteit, mooie zaak, goede wachttijd, vriendelijk personeel.

Cynthia
Beoordeeld op: 14/04/2019
Cynthia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij vieren daar ons x aantal jaar samen. We...

Wij vieren daar ons x aantal jaar samen. We hadden daar onze eerste date in 2017 Zijn vorig jaar daar gaan eten hadden toen een leuk versiert tafeltje ( best leuk ) Dit jaar was ze niet versiert maar wel terug dat leuk tafeltje. Het was er eerst heel druk. Maar Het ging heel snel en vlot en het eten was MEGA lekker :)

sonja
Beoordeeld op: 14/04/2019
sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een zeer vriendelijke bediening en...

Het was een zeer vriendelijke bediening en het eten was zeer lekker.

Annelies
Beoordeeld op: 08/04/2019
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker ontbijt, goede service....

Zeer lekker ontbijt, goede service.

sofie b.
Beoordeeld op: 05/04/2019
sofie b. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een gezellig kader. Mindere...

Lekker eten in een gezellig kader. Mindere service

Goele E.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Goele E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Lekker gegeten. Plaats genoeg voor kinderwagen....

Lekker gegeten. Plaats genoeg voor kinderwagen. En heel kindvriendelijk om te komen ontbijten.

Caroline
Beoordeeld op: 01/04/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Eten was lekker. Bediening was goed. Gezellige...

Eten was lekker. Bediening was goed. Gezellige tafel! ....

Kristel
Beoordeeld op: 30/03/2019
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

snelle service,heel lekker uitgebreid ontbijt...

snelle service,heel lekker uitgebreid ontbijt in mooie locatie

Natalie
Beoordeeld op: 25/03/2019
Natalie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Vrouwelijk Personeel onvriendelijk. En dat...

Vrouwelijk Personeel onvriendelijk. En dat Is niet de 1ste keer. Lang wachten op onze koffie bij ons ontbijt. en lang is hier na onze 2de pistolet! Wordt gebracht door mevrouw en op tafel neergegooid. Met de medeling: jullie wilden koffie? Bats kannen op tafel Waar is de goeiemorgen gebleven?? Zeer ontevreden en dit na meerdere keren bij jullie te zijn geweest. Sommige personeelsleden een dikke nul Kom hier nimmer ontbijten en zal het ook niemand aanbevelen

datum score