Beoordelingsscore
5.9 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
johan
Beoordeeld op: onbekend

4- gangenmenu

Zaterdag verjaardagsfeestje gehouden in de onthaasting, we hebben de 4-gangen menu genomen en dat was tiptop in orde, we kwamen binnen en melden ons aan, onze jassen werden onmiddellijk weggehangen, en we werden naar ons plaats gebracht, vanachter in de varanda, ja als je met 14 man gaat eten, we werden onmiddellijk bediend en de eigenaar heeft ons welkom geheten en de menu overlopen wat we konden eten, het eten was super, de bediening was top, en vriendelijk en heel behulpzaam, we hebben er van genoten en zonder dat we het door hadden was het al bijna 1u. Echt een aanrader. Ik ga er zeker weer.

kris
Beoordeeld op: onbekend

etentje met bongobon

Al vaak gaan uit eten met bongo maar deze ervaring was ver uit de beste. Een heel mooi artdeco pand echt gezellig, bediening heel correct en wat ook heel leuk was dat ze en aparte bongokaart hebben tof gedaan,en het eten was ook heel lekker. We gaan zeker terug het is voor ons een eindje rijden maar we hebben het er zeker voor over.

placeholder
Edgar
Beoordeeld op: onbekend

Leker eten en drinken met een perfecte service...

In deze zaak heb ik de laatste 10 maanden met familie en vrienden zeker al 6 keren getafeld en wij wazen altijd content van het bestens verzorgde eten en de bijzonder vriendelijke en goede bediening. In kan deze zaak alleen maar aanbevelen, het is een uitblinker in Mol. Ook de gekozen wijnen wazen in prima conditie met de juiste temperatuur en perfect serveert en geschonken. Opmerking: De kritiek van Natasja is verzonnen en zij wil de zaak alleen maar schaden, misschien is ze van de concurrentie, opvallend is dat deze persoon niet ouder wordt, zij is al 2 jaren 29 jaren oud, een wonder !!!

placeholder
Natasja
Beoordeeld op: onbekend

Serieus ziek geweest na de lunch!!

Wij zijn er gaan eten en zijn na de lunch serieus ziek geweest,waarschijnlijk een ingredient gebruikt dat besmet was of verdorven.Het was zeker van de lunch want we waren beide ziek

Erik
Beoordeeld op: onbekend

Eten van slechte kwaliteit

Gisteren zijn ik en mijn vriendin voor het eerst gaan eten in De Onthaasting te Mol. Dit was meteen ook de laatste keer! Voor te beginnen hebben we lang moeten wachten op ons drinken, ondanks het niet druk was. Maar dat was niet zo’n probleem. We kozen allebij voor de eenvoudige weekmenu: Kaaskroketjes als voorgerecht, ribbetjes met sla en frietjes als hoofdgerecht en nadien koffie of thee. De kaaskroketten waren niet uitzonderlijk, maar OK. De ribbentjes daarentegen waren gewoon schandalig. Het grijze vlees was aan de taaie kant en slecht gekruid. Bovendien was de geur die er af kwam al niet aangenaam. De ribbetjes gaven geen verse indruk en leken in de microgolf klaargemaakt in plaats van in de oven. Zelfs de frietjes waren niet lekker: ze waren niet genoeg gebakken, zagen dus nog licht geel en ze hadden een zure smaak van oude frituurolie. Ongelofelijk hoe zelfs een doodgewone portie frieten zo kan mislukken! Na 2 happen mocht de ober onze borden dus terug meenemen. Ik legde kort uit wat er scheelde en nadien kwam hij terug met de verdediging: -De fietjes waren niet goed omdat het nieuwe aardappelen waren. Hier hadden ze blijkbaar al meerdere klachten over gekregen. Volgens mij heeft het feit dat ze niet genoeg gebakken zijn en naar oude olie smaken niets te doen met de aardappelsoort. -Met de ribbetjes was niets mis. Dit was de chef zijn interpretatie van dit gerecht. Ok, kleuren en smaken verschillen, maar ik kan mij niet inbeelden dat iemand dit met smaak kon op eten. De koffie en thee mochten ze houden, we wilden gewoon zo snel mogelijk weg daar! Enkel onze 2 laaste drankjes werden van de rekening gehaald, omdat we geen koffie of thee meer hadden gehad. Achteraf voelde ik me heel slecht dat ik meer dan 50€ betaald heb voor zulk slecht eten! Ik had harder moeten zijn en enkel het voorgerecht moeten betalen. De Onthaasting is veruit het slechtste restaurant waar ik de laaste jaren geweest ben.

ingrid
Beoordeeld op: onbekend

nooit meer

Gisteravond gaan eten in de onthaasting te Mol. De meest vernederendse ervaring ooit. Er waren verscheidene mensen met een bongobon zoals wij.Samen werden we gedumpt in de veranda, op harde stoelen en kleine tafeltjes. Terwijl het restaurant bekend staat voor zijn gezellige zetelkes. Het eten werd niks afgewerkt en de bediening was nors. Weinig licht zodat je maar amper je bord ziet. Ongezellig, terwijl je uitziet op het restaurant waar de mensen gezellig in de zetelkes zitten. Het eten was niet lekker en onverzorgd opgediend. .We werden gewoon behandeld als marginalen. Een schande voor de bongobon, per slot van rekening is die wel betaald he. Nooit zien ze ons daar nog terug

placeholder
Natasja
Beoordeeld op: onbekend

Echt niet lekker en bediening een flop

Het eten was niet lekker en zelfs afgekoeld bij het opdienen-toen we hierop een opmerking maakte haalde de garcon zijn schouders op en ging verder.Nooit meer!!!

marc
Beoordeeld op: onbekend

gisteren in de onthaasting gegeten, lekker...

gisteren in de onthaasting gegeten, lekker gegeten - eenvoudig, maar verzorgd, zowel hoofdschotel als dessert

Willy
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten maar bediening was van laag niveau....

Lekker eten maar bediening was van laag niveau.

Alle beoordelingen van dit restaurant