Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

98 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
98 beoordelingen
datum score
Alina
Beoordeeld op: 10/10/2019
Alina beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was perfect. Het eten was heel lekker....

Alles was perfect. Het eten was heel lekker.

Maarten
Beoordeeld op: 06/10/2019
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Smakelijk ontbijt met voldoende keuze en een...

Smakelijk ontbijt met voldoende keuze en een vriendelijke bediening. Lekkere koffie en thee. Mooie ambiance. Een glas verse jus d’orange erbij hebben we gemist, maar verder alles oké.

Carla
Beoordeeld op: 03/10/2019
Carla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg vriendelijk personeel. Eerlijke prijs voor...

Erg vriendelijk personeel. Eerlijke prijs voor ontbijt.

Marc
Beoordeeld op: 01/10/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles verliep vlot en de bediening was zeer...

Alles verliep vlot en de bediening was zeer vriendelijk. De aanpassing van het aantal verliep ook zeer vlot. Er was ook voldoende aan eten

Jan
Beoordeeld op: 01/10/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Echt perfect! Alles stond op scherp om ons...

Echt perfect! Alles stond op scherp om ons snel te bedienen. Dienstbaar, vriendelijk en warm en in een onvervangbare ambiance. Dank! Mijn gasten uit Hong Kong hebben genoten!

Elke
Beoordeeld op: 30/09/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede organisatie. Verzorgde presentatie van...

Goede organisatie. Verzorgde presentatie van het ontbijt. Voldoende voor prijs-kwaliteit.

Inge
Beoordeeld op: 24/09/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgde en lekkere broodmaaltijd !...

Verzorgde en lekkere broodmaaltijd !

Kristiaan
Beoordeeld op: 11/09/2019
Kristiaan beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was ok en ook meer dan genoeg!...

Alles was ok en ook meer dan genoeg!

Familie
Beoordeeld op: 09/09/2019
Familie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De tafel was gereserveerd zoals gevraagd en...

De tafel was gereserveerd zoals gevraagd en de bediening verliep vlot en vriendelijk.

jan
Beoordeeld op: 30/08/2019

Zeer goede vlotte en vriendelijke servering...

Zeer goede vlotte en vriendelijke servering en smakkelijke lekkere gerechten. Jan Ophoff

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in