Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
50 beoordelingen
datum score
Roger S.
Beoordeeld op: 01/04/2019

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg...

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg zelfs (bijna) ruzie met een zeer onvriendelijke meneer aan de telefoon. Is toch geen rare vraag als je met 18 graden graag buiten wilt eten. Echter onmogelijk en dat werd op een meer dan lompe manier medegedeeld. Ook jammer dat diezelfde meneer te vroeg begon te schelden voordat hij de hoorn had opgehangen. Overigens alle complimenten aan het personeel. Was goed. Maar zou die meneer de telefoon niet meer laten opnemen. Sterker, zou niet meer met hem willen en gaan werken. Wat een lompheid en dat in een branche die zich GASTVRIJHEID noemt. Niet echt een GASThof......... Alle sterkte in de toekomst

Karel V.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Karel V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

mooie koffietafel , meer dan voldoende voor...

mooie koffietafel , meer dan voldoende voor iedereen , zeer goede bediening, we waren content " Landelijke Gilden Mol-Achterbos "

Ann V.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Ann V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Als fietsers komen we in de zomer regelmatig...

Als fietsers komen we in de zomer regelmatig langs om iets te eten en drinken op het gezellige terras. We wilden gisteren het ontbijt eens uitproberen. Het ontbijt was lekker en voldoende, zeker voor zijn prijs. Het personeel was supervriendelijk.

JOHAN C.
Beoordeeld op: 27/03/2019
JOHAN C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goede mosselen...

lekker eten, goede mosselen

Deken René W.
Beoordeeld op: 15/03/2019
Deken René W. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Service was goed en het is een aangename plek! ...

Service was goed en het is een aangename plek! De vleeskroket liet een beetje op zich wachten. Graag tot ziens!

Cor K.
Beoordeeld op: 10/02/2019
Cor K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was bijzonder lekker. En dat in een...

Het eten was bijzonder lekker. En dat in een gezellige entourage.

Marc
Beoordeeld op: 04/02/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super bediening zeer vlot gezellige sfeer en...

Super bediening zeer vlot gezellige sfeer en de mini menu s is de reden dat we vaak komen, enkel was ik teleurgesteld dat ik online had gereserveerd maar men wist van niets

rob k.
Beoordeeld op: 26/12/2018
rob k. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De ongedwongen, sfeervolle omgeving. Vriendelij...

De ongedwongen, sfeervolle omgeving. Vriendelijk en gastvrij personeel! Het kerstmenu was uitermate smaakvol.

Ludo H.
Beoordeeld op: 26/12/2018

lekker eten, heel vriendelijke bediening, gezel...

lekker eten, heel vriendelijke bediening, gezellig

Greet C.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Greet C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij hadden gereserveerd om 12u30 . De bediening...

Wij hadden gereserveerd om 12u30 . De bediening verliep niet vlot.Sommige van ons hadden al drank terwijl er 2 nog een hele tijd moesten wachten. Lang moeten wachten op de soep.Heb om 14u achter onze soep gevraagd en men zei dat het heel druk was. Toen we ze eenmaal hadden kwam meteen het hoofdgerecht erna, daar zat geen tijd meer tussen. Voor kinderen is zolang wachten niet prettig en het zou prettiger geweest zijn moest de tijd tussen de gerechten ongeveer hetzelfde geweest zijn. Het eten was goed ! Met vriendelijke groeten, Greet Crols

datum score