Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

113 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
113 beoordelingen
datum score
Rianne D.
Beoordeeld op: 21/08/2017
Rianne D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hadden gereserveerd maar konden onze auto...

Wij hadden gereserveerd maar konden onze auto nergens parkeren, het was ontzettend druk, waardoor we uiteindelijk door zijn moeten rijden. Erg vervelend dus.

aloys
Beoordeeld op: 20/08/2017
aloys beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer vlotte en vriendelijk-correcte bediening. ...

zeer vlotte en vriendelijk-correcte bediening. aangename accommodatie zeer goed verzorgde gangen

Wiecher
Beoordeeld op: 19/08/2017
Wiecher beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten in een mooie ambience...

Lekker gegeten in een mooie ambience

chris
Beoordeeld op: 09/08/2017
chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer aangename bediening...

zeer aangename bediening

MARCEL
Beoordeeld op: 31/07/2017
MARCEL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere eten ( prijs / kwaliteit - zeer vriende...

Lekkere eten ( prijs / kwaliteit - zeer vriendelijke bediening - gezellig interieur

Robert
Beoordeeld op: 09/07/2017
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam interieur, prachtige omgeving, correc...

Aangenaam interieur, prachtige omgeving, correcte prijs/kwaliteit van de broodmaaltijd, verzorgde bediening enz....

Bram
Beoordeeld op: 09/07/2017
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Ontbijt was zeer minimaal! Enkel 2 keizerpistol...

Ontbijt was zeer minimaal! Enkel 2 keizerpistolets en 1 sneetjes grijs industrieel brood, eitje geen keuze, geen vers fruit en/of youghurt noch fruitsap! Enkel choco, boter en confituur uit plastieke potjes. Kortom, een ontbijt zoals in een ziekenhuis. Jammer met zoveel lekkere lokale producten vlakbij!

Louisa W.
Beoordeeld op: 07/07/2017
Louisa W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Vriendelijke ontvangst. Goede bediening. Het...

Vriendelijke ontvangst. Goede bediening. Het geserveerde voldeed aan datgene wat we bestelden.

Martine
Beoordeeld op: 02/07/2017
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi gelegen,vriendelijke bediening en lekker...

Mooi gelegen,vriendelijke bediening en lekker eten .De trappist mag ik zeker ook niet te vergeten.

E.
Beoordeeld op: 28/06/2017
E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Afgelopen dinsdag ribbetjes van de bbq gegeten,...

Afgelopen dinsdag ribbetjes van de bbq gegeten, erg lekker! Super mals en vers bereid op de BBQ die buiten staat, beleving. In ons gezelschap zat een vegetariër, zij heeft de gelakte zalm gegeten welke er ook super uit zag en erg lekker was. De prijs-kwaliteit verhouding was super, en de bediening uitstekend. Kortom, zeker een aanrader!

datum score