Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

61 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
61 beoordelingen
datum score
Koen
Beoordeeld op: 28/04/2018
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super tevreden, wij komen zeker zeker terug!...

Super tevreden, wij komen zeker zeker terug! mvg Koen

Wenche A.
Beoordeeld op: 07/04/2018
Wenche A. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

We hadden een beetje haast, maar dat was geen...

We hadden een beetje haast, maar dat was geen probleem. Het eten was lekker en gevarieerd. Precies wat we nodig hadden.

Veerle L.
Beoordeeld op: 21/03/2018
Veerle L. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden. Goede en vriendelijke bediening....

Zeer tevreden. Goede en vriendelijke bediening. Lekkere hapjes. Goede afwisseling tussen koude en warme hapjes. zeer smaakvol.

Wiecher
Beoordeeld op: 24/01/2018
Wiecher beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De Beiaard is een prettig restaurant om te...

De Beiaard is een prettig restaurant om te vertoeven. Goede kwaliteit, snelle bediening en ongeacht drukte blijft omgevingslawaai binnen de perken. En dat alles voor een alleszins redelijke prijs.

Nico
Beoordeeld op: 30/10/2017
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten niet lekker en te weinig.ossetong was...

Eten niet lekker en te weinig.ossetong was koud en niet gaar

Jaap S.
Beoordeeld op: 23/10/2017
Jaap S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ja...

Ja

Willy D.
Beoordeeld op: 19/09/2017
Willy D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Sfeervol - zeer vriendelijk bediening - tafels...

Sfeervol - zeer vriendelijk bediening - tafels mooi gedekt - eten was zeer smakelijk opgediend en lekker !!

Frieda Stans
Beoordeeld op: 11/09/2017
Frieda Stans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij komen reeds verscheidene jaren samen voor...

Wij komen reeds verscheidene jaren samen voor een 'neven en nichten'- etentje. Het is ons steeds goed bevallen en ook deze keer was iedereen best tevreden. Tot de volgende samenkomst.

Rianne D.
Beoordeeld op: 21/08/2017
Rianne D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hadden gereserveerd maar konden onze auto...

Wij hadden gereserveerd maar konden onze auto nergens parkeren, het was ontzettend druk, waardoor we uiteindelijk door zijn moeten rijden. Erg vervelend dus.

aloys
Beoordeeld op: 20/08/2017
aloys beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer vlotte en vriendelijk-correcte bediening. ...

zeer vlotte en vriendelijk-correcte bediening. aangename accommodatie zeer goed verzorgde gangen

datum score