Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

98 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
98 beoordelingen
datum score
lief
Beoordeeld op: 06/05/2019
lief beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie eetgelegenheid. Goede prijskwaliteit...

Mooie eetgelegenheid. Goede prijskwaliteit . Zeer goede keuze van aanbevelingswijn. Zeer goede bediening, zeer behulpzaam ondanks grote drukte. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen. Doe zo verder!

bas
Beoordeeld op: 29/04/2019

Het was een erg leuke locatie en peter, wie...

Het was een erg leuke locatie en peter, wie ik begeleidt, had het er ook erg naar zijn zin. prima eten en mooie kaart

Agnes
Beoordeeld op: 28/04/2019
Agnes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles stond netjes klaar niettegenstaande dat...

Alles stond netjes klaar niettegenstaande dat we een half uur te vroeg aanwezig waren. We werden vriendelijk verwelkomd en men begon meteen met de koffie uit te schenken. De maaltijd was overvloedig en zeer lekker. Men kwam aanhoudend met de koffie rond en op de tafel werd geregeld alles bijgevuld. Ter afsluiting dan nog een lekker stuk appelgebak. Kortom, de groep was uiterst tevreden.

Paul
Beoordeeld op: 28/04/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

niets dan lof vanwege de deelnemers. Het eten...

niets dan lof vanwege de deelnemers. Het eten was uitstekend en de bediening zeer vriendelijk.

Dirk
Beoordeeld op: 23/04/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en ruime keuze aan brood...

Vriendelijke bediening en ruime keuze aan broodjes en beleg. Ik zou zeggen, "tot volgend jaar".

Ronny
Beoordeeld op: 23/04/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles volgens wens...

Alles volgens wens

Ben
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Paas Ontbijtbuffet
Beoordeeld op: 23/04/2019
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit in orde. Zeer vriendelijke...

Prijs/kwaliteit in orde. Zeer vriendelijke bediening. Lekker en aangenaam onbijt genoten.

C.
Beoordeeld op: 22/04/2019
C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bij controle van de rekening door mijn echtgeno...

Bij controle van de rekening door mijn echtgenote thuis blijkt dat er den onrechte een aantal consumpties zijn door berekend w.o.twee witte wijn { Chardonnay} en een rode wijn plus een sinasappelsap.

Roger
Beoordeeld op: 01/04/2019

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg...

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg zelfs (bijna) ruzie met een zeer onvriendelijke meneer aan de telefoon. Is toch geen rare vraag als je met 18 graden graag buiten wilt eten. Echter onmogelijk en dat werd op een meer dan lompe manier medegedeeld. Ook jammer dat diezelfde meneer te vroeg begon te schelden voordat hij de hoorn had opgehangen. Overigens alle complimenten aan het personeel. Was goed. Maar zou die meneer de telefoon niet meer laten opnemen. Sterker, zou niet meer met hem willen en gaan werken. Wat een lompheid en dat in een branche die zich GASTVRIJHEID noemt. Niet echt een GASThof......... Alle sterkte in de toekomst

Karel V.
Beoordeeld op: 01/04/2019
Karel V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

mooie koffietafel , meer dan voldoende voor...

mooie koffietafel , meer dan voldoende voor iedereen , zeer goede bediening, we waren content " Landelijke Gilden Mol-Achterbos "

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in