Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

113 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
113 beoordelingen
datum score
Walter
Beoordeeld op: 19/06/2017
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

de frietjes waren heel lekker. Ik had asperges...

de frietjes waren heel lekker. Ik had asperges met garnalen als hoofdschotel. De garnalen waren lekker, maar er waren er heel weinig, het was de portie van een voorgerecht. Daarna had ik nog honger. Gelukkig was men zo vriendelijk van me nog een sneetje zalm, sla en extra frietjes te geven. Daardoor ben ik tevreden.

Maria C.
Beoordeeld op: 21/06/2017
Maria C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

uitstekende service - prijs /kwaliteit ok...

uitstekende service - prijs /kwaliteit ok

Luc
Beoordeeld op: 23/06/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker En goed...

Lekker En goed

E.
Beoordeeld op: 28/06/2017
E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Afgelopen dinsdag ribbetjes van de bbq gegeten,...

Afgelopen dinsdag ribbetjes van de bbq gegeten, erg lekker! Super mals en vers bereid op de BBQ die buiten staat, beleving. In ons gezelschap zat een vegetariër, zij heeft de gelakte zalm gegeten welke er ook super uit zag en erg lekker was. De prijs-kwaliteit verhouding was super, en de bediening uitstekend. Kortom, zeker een aanrader!

Martine
Beoordeeld op: 02/07/2017
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi gelegen,vriendelijke bediening en lekker...

Mooi gelegen,vriendelijke bediening en lekker eten .De trappist mag ik zeker ook niet te vergeten.

Louisa W.
Beoordeeld op: 07/07/2017
Louisa W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Vriendelijke ontvangst. Goede bediening. Het...

Vriendelijke ontvangst. Goede bediening. Het geserveerde voldeed aan datgene wat we bestelden.

Bram
Beoordeeld op: 09/07/2017
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Ontbijt was zeer minimaal! Enkel 2 keizerpistol...

Ontbijt was zeer minimaal! Enkel 2 keizerpistolets en 1 sneetjes grijs industrieel brood, eitje geen keuze, geen vers fruit en/of youghurt noch fruitsap! Enkel choco, boter en confituur uit plastieke potjes. Kortom, een ontbijt zoals in een ziekenhuis. Jammer met zoveel lekkere lokale producten vlakbij!

Robert
Beoordeeld op: 09/07/2017
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam interieur, prachtige omgeving, correc...

Aangenaam interieur, prachtige omgeving, correcte prijs/kwaliteit van de broodmaaltijd, verzorgde bediening enz....

MARCEL
Beoordeeld op: 31/07/2017
MARCEL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere eten ( prijs / kwaliteit - zeer vriende...

Lekkere eten ( prijs / kwaliteit - zeer vriendelijke bediening - gezellig interieur

chris
Beoordeeld op: 09/08/2017
chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer aangename bediening...

zeer aangename bediening

datum score