Beoordelingen van Gasthof De Beiaard

113 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
113 beoordelingen
datum score
Roger
Beoordeeld op: 01/04/2019

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg...

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg zelfs (bijna) ruzie met een zeer onvriendelijke meneer aan de telefoon. Is toch geen rare vraag als je met 18 graden graag buiten wilt eten. Echter onmogelijk en dat werd op een meer dan lompe manier medegedeeld. Ook jammer dat diezelfde meneer te vroeg begon te schelden voordat hij de hoorn had opgehangen. Overigens alle complimenten aan het personeel. Was goed. Maar zou die meneer de telefoon niet meer laten opnemen. Sterker, zou niet meer met hem willen en gaan werken. Wat een lompheid en dat in een branche die zich GASTVRIJHEID noemt. Niet echt een GASThof......... Alle sterkte in de toekomst

Greet
Beoordeeld op: 26/12/2018
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij hadden gereserveerd om 12u30 . De bediening...

Wij hadden gereserveerd om 12u30 . De bediening verliep niet vlot.Sommige van ons hadden al drank terwijl er 2 nog een hele tijd moesten wachten. Lang moeten wachten op de soep.Heb om 14u achter onze soep gevraagd en men zei dat het heel druk was. Toen we ze eenmaal hadden kwam meteen het hoofdgerecht erna, daar zat geen tijd meer tussen. Voor kinderen is zolang wachten niet prettig en het zou prettiger geweest zijn moest de tijd tussen de gerechten ongeveer hetzelfde geweest zijn. Het eten was goed ! Met vriendelijke groeten, Greet Crols

Michiel
Beoordeeld op: 19/05/2019
Michiel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ontzettend chagrijnige bediening (vrouw), mocht...

Ontzettend chagrijnige bediening (vrouw), mochten niet buiten zitten, kwam ons eten niet buiten brengen. Achterlijk

Neil
Beoordeeld op: 27/05/2019
Neil beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Veel fouten met bediening: gerechten en drinken...

Veel fouten met bediening: gerechten en drinken vergeten

Annie L.
Beoordeeld op: 14/05/2018
Annie L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ondanks reservering was de wachttijd veel te...

Ondanks reservering was de wachttijd veel te lang.

Rianne D.
Beoordeeld op: 21/08/2017
Rianne D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hadden gereserveerd maar konden onze auto...

Wij hadden gereserveerd maar konden onze auto nergens parkeren, het was ontzettend druk, waardoor we uiteindelijk door zijn moeten rijden. Erg vervelend dus.

Conny
Beoordeeld op: 25/12/2019
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk personeel; gezellige sfeer; lekker...

vriendelijk personeel; gezellige sfeer; lekker eten

Roland
Beoordeeld op: 03/06/2019
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De planning was perfect! De boterkoek en de...

De planning was perfect! De boterkoek en de koffie werden zeer geapprecieerd.

Wiecher
Beoordeeld op: 24/01/2018
Wiecher beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De Beiaard is een prettig restaurant om te...

De Beiaard is een prettig restaurant om te vertoeven. Goede kwaliteit, snelle bediening en ongeacht drukte blijft omgevingslawaai binnen de perken. En dat alles voor een alleszins redelijke prijs.

Monique
Beoordeeld op: 10/03/2020
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

altijd gezellig...

altijd gezellig

datum score