Beoordelingen van Postelsche Hofstee

89 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
89 beoordelingen
datum score
placeholder
Nele
Beoordeeld op: 17/02/2020
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Hier Valentijn gevierd, het restaurant was...

Hier Valentijn gevierd, het restaurant was super gezellig ingericht met rozenblaadjes en kaarsen én er was een kleine attentie voorzien voor elke tafel. Heerlijk dineren met super vlotte en vriendelijke bediening.

Arthur
Beoordeeld op: 09/07/2019
Arthur beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super fijne ervaring voor de eerste keer. Ideal...

Geweldig mooi restaurant waar je voor een zeer mooie prijs heerlijk culinair kunt tafelen. Medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam naar de gasten toe, en zorgen dat ervoor dat je daar direct op je gemak bent. Zeker een aanrader voor een romantisch diner, of een leuke meeting op het mooie terras. Komen zeker snel weer terug. Bedankt voor de geweldige belevenis die we bij jullie kregen!!!

Corry
Beoordeeld op: 31/03/2019
Corry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We komen hier meestal 1x per jaar vanuit Amster...

We komen hier meestal 1x per jaar vanuit Amsterdam. Geweldig eten en zeer gastvrij!!

Guido
Beoordeeld op: 25/03/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie Super vriendelijk personeel Overv...

Mooie locatie Super vriendelijk personeel Overvloedige lekkere schotels zonder wauw effect Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Mooie kaart

Gerda
Beoordeeld op: 24/03/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goede dienstverlening, vriendelijk...

lekker eten, goede dienstverlening, vriendelijke bediening; goede prijs-kwaliteit;

Werner
Beoordeeld op: 24/03/2019
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was weer heel lekker en met een vlotte...

Het was weer heel lekker en met een vlotte bediening . Ook de gezellige sfeer is na de verbouwing gebleven . Wij komen zeker terug . Top

Anita V.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Anita V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten. Vriendelijke bediening....

Heerlijk eten. Vriendelijke bediening.

marie-josee C.
Beoordeeld op: 18/03/2019
marie-josee C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Al bij het binnen komen zeer vriendelijk Jasse...

Al bij het binnen komen zeer vriendelijk Jassen aannemen vond dat zeer top ook het eten was lekker en warm opgediend personeel vriendelijk netjes en toch niet te stijf de kleinkinderen waten er ook bij alles vlot verlopen doe zo verder zou ik zeggen bedankt

Joke
Beoordeeld op: 18/03/2019
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Gezellige sfeer, goed eten en leuke bediening,...

Gezellige sfeer, goed eten en leuke bediening, we komen zeker op korte termijn terug.

luc
Beoordeeld op: 18/03/2019
luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede combinatie inrichting en gastronomie...

Goede combinatie inrichting en gastronomie

datum score