Beoordelingen van Postelsche Hofstee

88 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
88 beoordelingen
datum score
placeholder
Will
Beoordeeld op: 31/03/2019
Will beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel was niet erg attent. Er werd...

Het personeel was niet erg attent. Er werd niet opgelet of iemand iets nodig had. De spareribs waren doorgegaard. De varkenshaas was niet warm. Het restaurant is niet kindvriendelijk.

Corry
Beoordeeld op: 31/03/2019
Corry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We komen hier meestal 1x per jaar vanuit Amster...

We komen hier meestal 1x per jaar vanuit Amsterdam. Geweldig eten en zeer gastvrij!!

Guido
Beoordeeld op: 25/03/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie Super vriendelijk personeel Overv...

Mooie locatie Super vriendelijk personeel Overvloedige lekkere schotels zonder wauw effect Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Mooie kaart

Gerda
Beoordeeld op: 24/03/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goede dienstverlening, vriendelijk...

lekker eten, goede dienstverlening, vriendelijke bediening; goede prijs-kwaliteit;

Werner
Beoordeeld op: 24/03/2019
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was weer heel lekker en met een vlotte...

Het was weer heel lekker en met een vlotte bediening . Ook de gezellige sfeer is na de verbouwing gebleven . Wij komen zeker terug . Top

Anita V.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Anita V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten. Vriendelijke bediening....

Heerlijk eten. Vriendelijke bediening.

marie-josee C.
Beoordeeld op: 18/03/2019
marie-josee C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Al bij het binnen komen zeer vriendelijk Jasse...

Al bij het binnen komen zeer vriendelijk Jassen aannemen vond dat zeer top ook het eten was lekker en warm opgediend personeel vriendelijk netjes en toch niet te stijf de kleinkinderen waten er ook bij alles vlot verlopen doe zo verder zou ik zeggen bedankt

Joke
Beoordeeld op: 18/03/2019
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Gezellige sfeer, goed eten en leuke bediening,...

Gezellige sfeer, goed eten en leuke bediening, we komen zeker op korte termijn terug.

luc
Beoordeeld op: 18/03/2019
luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede combinatie inrichting en gastronomie...

Goede combinatie inrichting en gastronomie

Margo D.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Margo D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Het eten was lekker....

Vriendelijke bediening. Het eten was lekker. De gerechten volgde elkaar wel snel op.

datum score