Beoordelingen van De Drie Linden

111 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
111 beoordelingen
datum score
Dre
Datum restaurantbezoek: 19/02/2018
Dre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en voldoende uitgebreid ontbijt aan...

Lekker en voldoende uitgebreid ontbijt aan een goeie prijs

Hans B.
Datum restaurantbezoek: 18/02/2018
Hans B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een mooie omgeving....

Lekker eten in een mooie omgeving.

ludovic d.
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
ludovic d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Na 20 minuten was er geen ober langs geweest;...

Na 20 minuten was er geen ober langs geweest; uiteindelijk hebben wij zelf de ober gevraagd om onze bestelling op te nemen. aperitief werd geserveerd en tezelfdertijd bracht men reeds de hoofddrank...( witte wijn) Kwaliteit van het maaltijd was uitstekend, maar bediening erg onprofessioneel

Joze
Datum restaurantbezoek: 11/02/2018
Joze beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is er altijd heel gezellig en heel lekker...

Het is er altijd heel gezellig en heel lekker eten !

Bernard M.
Datum restaurantbezoek: 06/02/2018
Bernard M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening.Door de plotse...

Zeer vriendelijke bediening.Door de plotse toeloop van klanten werd de wachttijd verlengd. Dit werd onmiddellijk gecompenseerd door een gratis aperitief. Het wachten was de moeite waard want de kabeljauw was vers, goed gebakken en lekker. Voldoende en lekkere groenten. Proficiat.

Nathalie S.
Datum restaurantbezoek: 01/02/2018
Nathalie S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

lekker gegeten voor een aangename prijs met...

lekker gegeten voor een aangename prijs met een goede service.

Jos L.
Datum restaurantbezoek: 06/01/2018
Jos L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was van goede kwaliteit en zeer lekker...

het eten was van goede kwaliteit en zeer lekker. de bediening was prima en niet opdringerig. alles zag er verzorgd uit.

Hans B.
Datum restaurantbezoek: 25/12/2017
Hans B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs / kwaliteit verhouding...

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Mireille P.
Datum restaurantbezoek: 25/12/2017
Mireille P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ja heel tevreden. Het restaurant zal vol. En...

Ja heel tevreden. Het restaurant zal vol. En helemaal geen inder van gehad. De bediening was super vriendelijk en heel vlot. Mijn kleinkind is er echt in de watte gelegd zoals wij dat zeggen. Het gezelschap dat ik had uitgenodigd zijn nog steeds onder de indruk van onze geweldige kerstmenu gisteren. Dus bij deze een dikke

joneth v.
Datum restaurantbezoek: 18/12/2017
joneth v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heerlijk gegeten...

heerlijk gegeten

datum score