Beoordelingen van 't Oud Lier

190 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
190 beoordelingen
datum score
Lars
Beoordeeld op: 19/04/2019
Lars beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten,vlotte vriendelijke bediening en...

Lekker eten,vlotte vriendelijke bediening en een heel mooie locatie.

Peggy V.
Beoordeeld op: 19/04/2019
Peggy V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitgebreid ontbijt-buffet. Vriendelijk personee...

Uitgebreid ontbijt-buffet. Vriendelijk personeel.

Nancy R.
Beoordeeld op: 17/04/2019
Nancy R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Lekker eten en een...

Vriendelijke bediening. Lekker eten en een gezelige lokaties

Dave V.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Dave V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker vriendelijk en een vlotte bediening...

Zeer lekker vriendelijk en een vlotte bediening

Hans v.
Beoordeeld op: 13/04/2019
Hans v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig interieur, vlotte bediening, niet...

Gezellig interieur, vlotte bediening, niet te lang hoeven te wachten. Broodjes in papieren zak was origineel. Het eten was lekker; de koolsalade was weer iets anders en lekker.

placeholder
Hilde
Beoordeeld op: 04/11/2018
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

gezellig!

We hebben lekker gegeten maar hebben toch verschillende opmerkingen wat de zaal betreft. Tafels die gereserveerd zijn moeten PROPER en GEDEKT zijn voor de komende gasten. Als er zo voor 10 à 12 personen onbezet zijn, zeg dan niet dat alles vol zit. Willen jullie niets verdienen? Aperitieven dienen eerst te komen in plaats van het eten, dan het bestek en daarna de cocktails en het eten voor bij het drinken. Als er dessert geserveerd worden dient ook daar het nodige bestek eerst te komen of in het uiterste geval samen, maar NIET achteraf. Leer communiceren met elkaar dat moesten we niet horen dat er aan 1 tafel door 2 verschillende zaalbediende gevraagd werd wat ze wilden drinken (Ze zaten er wel al 25 minuten). Het kunnen kinderziektes zijn maar er moet in ieder geval aan gewerkt worden! Veel succes!!

placeholder
Hilde
Beoordeeld op: 04/11/2018

gezellig!

We hebben lekker gegeten maar hebben toch verschillende opmerkingen wat de zaal betreft. Tafels die gereserveerd zijn moeten PROPER en GEDEKT zijn voor de komende gasten. Als er zo voor 10 à 12 personen onbezet zijn, zeg dan niet dat alles vol zit. Willen jullie niets verdienen? Aperitieven dienen eerst te komen in plaats van het eten, dan het bestek en daarna de cocktails en het eten voor bij het drinken. Als er dessert geserveerd worden dient ook daar het nodige bestek eerst te komen of in het uiterste geval samen, maar NIET achteraf. Leer communiceren met elkaar dat moesten we niet horen dat er aan 1 tafel door 2 verschillende zaalbediende gevraagd werd wat ze wilden drinken (Ze zaten er wel al 25 minuten). Het kunnen kinderziektes zijn maar er moet in ieder geval aan gewerkt worden! Veel succes!!

gunther
Beoordeeld op: 08/10/2018
gunther beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten heel lekker. Dessert appelstroedel was...

Eten heel lekker. Dessert appelstroedel was nogal droog. Mag aan gewerkt worden. Personeel vriendelijk en behulpzaam, maar moeten meer oog hebben voor het cliënteel. Ik veronderstel dat ik zelf niet moet vragen naar mijn dessert? Schoonheidsfoutjes.

Murielle
Beoordeeld op: 08/10/2018
Murielle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, gezellig, verzorgd...

Lekker, gezellig, verzorgd

Anja
Beoordeeld op: 02/10/2018
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke locatie in de omgeving van fiets- en...

Leuke locatie in de omgeving van fiets- en wandelwegen. Gps komt niet overeen met adres want die stuurt je nog 700m verder over het jaagpad.

datum score