Beoordelingen van 't Oud Lier

566 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
566 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 23/04/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij hadden telefonisch gereserveerd voor een...

Wij hadden telefonisch gereserveerd voor een tafeltje buiten. Eens daar was er geen tafel ingedekt. We zijn dan zelf maar op zoek gegaan naar een tafel voor 2. Eens we ons plaats hadden hebben we er 20 min gezeten zonder dat we bediend zijn geweest. Geen kaart geen drank niks.

Guido B.
Beoordeeld op: 27/05/2018
Guido B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Vuile tafels. Slechte bediening. Drie maal...

Vuile tafels. Slechte bediening. Drie maal achter drank moeten vragen. Na een half uur hadden we nog geen drank gekregen. Het eten was bijna op, voordat we onze drank hadden. Het was een verplichtte reservatie, maar er was geen plaats voorzien. We moesten zelf maar een plaats zoeken tussen vuil en zeer vuile tafels.

Patricia
Beoordeeld op: 08/05/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik heb het gevoel dat de kok maar wat bij elkaa...

Ik heb het gevoel dat de kok maar wat bij elkaar geraapt heeft om een vispannetje te maken , ik heb het in de zomer ook gegeten bij jullie en was helemaal anders en lekker nu rond uit slecht !!! er lagen zelfs gefrituurde calmares op die waren direct plat doordat ze doortrokken waren van de saus heel veel erwten in een vis pannetje ??? veel mossels maar bijna geen vis echt ik heb spijt van mijn geld waar is de kok van de zomer ??? dit is echt niet plezant hoor !! ik eis een nieuw vispannetje zoals in de zomer een lekker ! toen was het met venkel en dergelijk en stukken zalm en witte vis nu bijna geen vis !!!

Monique
Beoordeeld op: 26/10/2020

sorry we hebben het afgezegd met de corona...

sorry we hebben het afgezegd met de corona , verboden ,ik hoop dat het nog later telt

Carine
Beoordeeld op: 09/07/2020
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Reservatie gemaakt 4 weken geleden. Bij aankoms...

Reservatie gemaakt 4 weken geleden. Bij aankomst werd ons verteld dat we enkel buiten onder de open witte party tent plaats mochten nemen. Reden: gezelschap van 2 personen (=discriminatie). 17° en miezerige regen. Ik denk het niet. Zijn toen gezellig warm en indoors, elders gaan ontbijten... Hier reserveer ik nooit meer... Mijn 1e en enige reservatie ooit.

danielle
Beoordeeld op: 26/08/2019
danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij waren met 2 koppel elk een verschillende...

Wij waren met 2 koppel elk een verschillende bongobon. Daar werd geen verschil in gemaakt. Een bon van 30 en 50 euro. Zelfde buffet dat leeg was een leeg bleef. Verschillende keren gaan kijken en het enige wat er nog stond waren crakotten en zweedse broodjes. 25 euro de man en niets op het bord dan restjes.

Rafael
Beoordeeld op: 02/08/2019

veel te duur voor deze kwaliteit...

veel te duur voor deze kwaliteit

Serge
Beoordeeld op: 20/06/2019
Serge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

zeer trage service, onprofessioneel, eten was...

zeer trage service, onprofessioneel, eten was niet top, duur naargelang kwaliteit

Sandy
Beoordeeld op: 20/07/2018
Sandy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Koffiekoeken en pistolets zijn afbak broodjes,...

Koffiekoeken en pistolets zijn afbak broodjes, zeer droog. Fruitsap is niet vers. Cava is zeer zuur. Het beleg is zo klein dat je amper proeft dat er iets op je broodje ligt. Te weinig personeel. We hebben tot 3x toe moeten vragen om een koffie, die we na 25min gekregen hebben. Dit hoort bij de start gegeven te worden. Geen aanrader om te ontbijten, zeker niet voor die prijs!

Cédric
Beoordeeld op: 19/07/2018
Cédric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

wij maakten een reservering met de flairbon...

wij maakten een reservering met de flairbon (10 euro pp). Prijs/kwaliteit was het eten voor ons in orde. Wij zouden zeker niet meer betalen voor het gerecht dat ons voorgeschoteld werd. Bij het bekijken van de menukaart schrokken wij wel van de overprijsde gerechten.

datum score