Beoordelingen van Brasserie & Fondue Au Fond Du

243 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
243 beoordelingen
datum score
Walter
Beoordeeld op: 27/02/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

ontvangst zeer goed , bediening zeer goed ,...

ontvangst zeer goed , bediening zeer goed , eten zeer goed , huiswijn uitstekend. Zullen zeker terug gaan.

Evy
Beoordeeld op: 15/02/2020

Vlotte en vriendelijke bediening en heel lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening en heel lekker gegeten!

Cindy
Beoordeeld op: 09/02/2020
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Lekker eten alleen vond ik dat de porties grote...

Lekker eten alleen vond ik dat de porties groter mochten zijn! De vol-en-vent was echt weinig en de scampi met courgette eveneens een kleine portie. Misschien de groenten bij de fond du apart in een schaaltje geven en ook zoveel je wil? Kippenkruiden aanbieden bij de gevogelte fond du? Vriendelijke bediening!

Luc
Beoordeeld op: 06/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening, lekker eten, het was echt...

Goede bediening, lekker eten, het was echt a volenté, en het is er mooi gelegen in het midden van Lier.

Ellen
Beoordeeld op: 06/02/2020
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Au Fond Du is een heel gezellige zaak. Wij...

Au Fond Du is een heel gezellige zaak. Wij hebben vleesfondue gegeten en dat was heel lekker. Leuk dat je zo veel mag bij vragen als je wil. De bediening was super! Wij komen zeker nog terug.

Tine
Beoordeeld op: 31/01/2020
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De eerste keer ooit dat ik een veggie fondue...

De eerste keer ooit dat ik een veggie fondue tegenkom en dan nog all-you-can-eat. En we kregen ook echt zoveel refills als we wilden, van het overigens zeer vriendelijke personeel. Ik had ook nog de chocoladefondue willen testen, maar helaas had ik mezelf te rond gevreten, dus dat zal voor een volgende keer zijn.

Stijn
Beoordeeld op: 17/01/2020
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker wokgerecht via Vivabox. Vriendelijke...

Lekker wokgerecht via Vivabox. Vriendelijke bediening

Es
Beoordeeld op: 01/01/2020
Es beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We kregen slechts eten voor 2 personen terwijl...

We kregen slechts eten voor 2 personen terwijl we met 4 waren. Ze hebben in eerste instantie de fout niet willen toegeven. Nadien kregen we 5 euro per persoon vermindering

Michelle
Beoordeeld op: 21/12/2019
Michelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

prima, tof concept en lekker gegeten komen...

prima, tof concept en lekker gegeten komen nog terug

Christine
Beoordeeld op: 15/12/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De 1e x dat we vlees bijgevraagd hebben, hebben...

De 1e x dat we vlees bijgevraagd hebben, hebben we minstens 4x opnieuw moeten vragen voor ons vlees. Dan kwamen er uiteindelijk frietjes en kroketjes, maar was er nog steeds geen vlees. Uiteindelijk werd er 1 bordje gebracht met 6 of 8 stukjes voor 4 personen... dat is nu niet bepaald wat bij mij verstaan wordt als au volonté. Verder was alles wel lekker en de bediening was zeker vriendelijk.

datum score