Beoordelingen van Azelhof

190 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
190 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 24/03/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

aangename sfeer en lekker gegeten...

aangename sfeer en lekker gegeten

Stefan
Beoordeeld op: 03/03/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Beste, Gisteren waren wij voor de eerste maal...

Beste, Gisteren waren wij voor de eerste maal te gast bij jullie in het restaurant. We waren met een groep van 7. Ondanks het speciale kader met uitzicht op de paardenarena, waren we toch wat teleurgesteld. Het begon nochtans zeer goed, met een uitstekende ontvangst door een jonge enthousiaste medewerker. We krijgen een mooie ronde tafel. Altijd een pluspunt. Echter, toen we de menukaart kregen waren wij (en vooral de jeugd) wel erg teleurgesteld. De jongens hadden we namelijk overtuigd om naar Azelhof te gaan omwille van de Arizona Burger zoals vermeld op de menukaart op jullie website. Wij waren dan weer verschoten van de prijzen die hoger lagen dan op de website (bijv. 22 euro voor een vol-au-vent ipv 19 euro). Dat telde wel door voor ons gezelschap, en daar hadden wij niet op gerekend. Het eten op zich was OK, doch de avond was een pak minder geslaagd dan we hadden vooropgesteld. Ik vind de website wel erg misleidend. Hopelijk kunnen jullie begrip tonen voor onze teleurstelling. Ik zie jullie reactie wel tegemoet. Mvg, Stefan Van den put

rita
Beoordeeld op: 24/02/2019

Ik had online gereserveerd voor 8 personen,...

Ik had online gereserveerd voor 8 personen, maar we stonden voor gesloten deuren. Jammer, ik ontving geen bericht dat de reservering niet doorging.

Marleen N.
Beoordeeld op: 24/02/2019
Marleen N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Best een leuke locatie....

Best een leuke locatie.

Guido V.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Guido V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Reserveren via website verloopt zeer vlot. Ontv...

Reserveren via website verloopt zeer vlot. Ontvangst en begeleiding naar de tafel verlopen zeer spontaan. Gerechten waren geheel naar wens, geen opmerkingen. Kortom, geslaagde avond!

Luc V.
Beoordeeld op: 28/01/2019
Luc V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Alles was perfect in orde.En we genoten erg...

Alles was perfect in orde.En we genoten erg van de paarden.

Daniel B.
Beoordeeld op: 20/01/2019
Daniel B. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke service snel bediend en to eten...

Vriendelijke service snel bediend en to eten

Dirk
Beoordeeld op: 13/01/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Eten lekker en bediening vriendelijk...

Eten lekker en bediening vriendelijk

Elen
Beoordeeld op: 23/12/2018
Elen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten , heerlijk warm op het terras...

Lekker gegeten , heerlijk warm op het terras waar men kan genieten van de sportpaardjes in actie. Tapas als voorgerecht is een echte verwennerij...

Guy
Beoordeeld op: 09/12/2018
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tapasschotel werd biet doorgegeven aan de keuke...

Tapasschotel werd biet doorgegeven aan de keuken, zodat we geen hapjes hadden bij ons aperitief. Kelner excuseerde zich en zei te zullen zorgen voor een compensatie, maar daar hebben we niets meer van gezien. Gemiste kans om de eerdere fout goed te maken.

datum score