Beoordelingen van Ristorante Annaloro

696 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
696 beoordelingen
datum score
Karine
Beoordeeld op: 15/04/2019
Karine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Fantastische keuken en sublieme bediening!!...

Fantastische keuken en sublieme bediening!!

MARC
Beoordeeld op: 14/04/2019
MARC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en lekkere gerechten. Familial...

Vlotte bediening en lekkere gerechten. Familiale sfeer.

Benedicte
Beoordeeld op: 14/04/2019
Benedicte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten, uitstekende wijnen. Zeer...

Zeer lekker eten, uitstekende wijnen. Zeer aangenaam voor een diner met twee. Zeer vriendelijke bedienngen

Annick S.
Beoordeeld op: 13/04/2019
Annick S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten, aangenaam gezelschap...

Zeer lekker eten, aangenaam gezelschap

Lobke
Beoordeeld op: 11/04/2019
Lobke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Overdreven duur voor wat het is. Trage service....

Overdreven duur voor wat het is. Trage service. Te weinig.

An H.
Beoordeeld op: 07/04/2019
An H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Harde vezels in de rapenpuree. Niet te bijten....

Harde vezels in de rapenpuree. Niet te bijten. De chef bevestigde het probleem maar er werd verder niets ondernomen. We kregen een andere fles dan de bestelde rode wijn. Toen we hierover een opmerking maakten werd ins heel hautain medegedeeld dat deze net hetzelfde was ... ? We kregen voor geen van beide voorvallen een verontschuldiging. Alle begrip voor een fout. Maar de manier waarop er in deze zaak mee wordt omgegaan is niet correct.

marc
Beoordeeld op: 06/04/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De chef is een prima kok die veel insperatie...

De chef is een prima kok die veel insperatie legt in zijn verse overheerlijke gerechten. Net iets extras dan de gekende Italiaanse keuken. Aangename bediening, in een gezellig kader. Zeker een aanrader!

Annick
Beoordeeld op: 05/04/2019
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en goede bediening...

Lekker eten en goede bediening

Hilde
Beoordeeld op: 04/04/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles gewoon super, topper over ganse lijn xxx...

Alles gewoon super, topper over ganse lijn xxx

Iris V.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Iris V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig restaurantje, vriendelijke bediening!...

Gezellig restaurantje, vriendelijke bediening! Heerlijke wijnen. Persoonlijk vond ik mijn pasta gerecht nogal aan de droge kant maar het vleesgerecht dat mijn vriend besteld had was heel lekker. Wij komen hier zeker terug!

datum score