Beoordelingen van De Comeet

810 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
810 beoordelingen
datum score
Carina
Beoordeeld op: 22/10/2019
Carina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig restaurantje en vriendelijk personeel....

Gezellig restaurantje en vriendelijk personeel. Het eten was voor ons een nieuwe ervaring. We hadden de luxe menu wapa"s en daar heb je wel een grote honger voor nodig. Top!!!

Greet
Beoordeeld op: 19/10/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige inrichting, vriendelijke bediening,...

Gezellige inrichting, vriendelijke bediening, we namen het menu 'luxe wapas', het was smaakvol en ruim voldoende (mooie muziek bij de toiletten). Voor ons was het top.

Kris
Beoordeeld op: 19/10/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Prijs-kwaliteit niet echt helemaal OK. Het...

Prijs-kwaliteit niet echt helemaal OK. Het eten was voor de prijs die we betaalden niet echt super: niet echt verfijnd, zelfs een paar lauwe gerechten die op tafel kwamen. Toffe sfeer, leuke inrichting, vriendelijke bediening, maar gezien de kwaliteit van het eten blijven we over met het gevoel iets te veel betaald te hebben.

Joost
Beoordeeld op: 13/10/2019
Joost beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verzorgde maaltijd in sfeervol kader....

Verzorgde maaltijd in sfeervol kader.

Eveline
Beoordeeld op: 12/10/2019
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Gezellig...

Lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Gezellige omgeving.

Ann
Beoordeeld op: 12/10/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden. Ik ben er al een aantal keer...

Zeer tevreden. Ik ben er al een aantal keer geweest en steeds super lekker eten!

karel
Beoordeeld op: 10/10/2019
karel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het menu lux is een leuke ervaring.. De visscho...

Het menu lux is een leuke ervaring.. De visschotel erg lekker en gevarieerd. De vleesschotel mocht wel met iets minder gehakt zijn en met meer echt vlees. De kleine hamburger was leuk. Goede service en rustige fado muziek. Tof

Randi
Beoordeeld op: 06/10/2019
Randi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was erg lekker, het restaurant was...

Het eten was erg lekker, het restaurant was gezellig, de bediening heel vlot en correct.

Yasmine
Beoordeeld op: 06/10/2019
Yasmine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en heel vriendelijk personeel!...

Lekker eten en heel vriendelijk personeel!

Bram
Beoordeeld op: 05/10/2019
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en top bediening!...

Zeer lekker en top bediening!

datum score