Beoordelingen van De Comeet

809 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
809 beoordelingen
datum score
Joost
Beoordeeld op: 13/10/2019
Joost beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verzorgde maaltijd in sfeervol kader....

Verzorgde maaltijd in sfeervol kader.

Ann
Beoordeeld op: 12/10/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden. Ik ben er al een aantal keer...

Zeer tevreden. Ik ben er al een aantal keer geweest en steeds super lekker eten!

Bram
Beoordeeld op: 05/10/2019
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en top bediening!...

Zeer lekker en top bediening!

Luk
Beoordeeld op: 02/10/2019
Luk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi en gezellig kader. Een mooie uitgebreide...

Mooi en gezellig kader. Een mooie uitgebreide menukaart. Een kok met inspiratie en kennis van zaken. Kortom ideaal om iets te vieren, gewoon samen te zijn, maar vooral om eens lekker te eten.

Jan
Beoordeeld op: 22/09/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk, attent, lekker, mooie inrichting....

Vriendelijk, attent, lekker, mooie inrichting. We komen zeker terug!!!

Katrien
Beoordeeld op: 22/09/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer vriendelijke goede service, en overheerlij...

Zeer vriendelijke goede service, en overheerlijk gegeten in de gezellige tuin!

Luc
Beoordeeld op: 09/09/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening....

Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening.

nicole
Beoordeeld op: 22/08/2019

Goede bediening. Lekkere papa's. Fijn en origin...

Goede bediening. Lekkere papa's. Fijn en origineel kader Sardienen vond ik niet echt top, veel graten....

Elke
Beoordeeld op: 19/08/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker en voldoende eten. Wij hebben de...

Heel lekker en voldoende eten. Wij hebben de tapas menu genomen. Echt een aanrader!

Manfred
Beoordeeld op: 16/08/2019
Manfred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker eten in een gezellige omgeving ! Perfect...

Lekker eten in een gezellige omgeving ! Perfecte bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in