Beoordelingen van Zuster Agnes

725 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
725 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 17/02/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Iedereen (7 personen) vond het eten, hoe versch...

Iedereen (7 personen) vond het eten, hoe verschillend de keuzes ook waren, lekker. Het werd snel en tijdig geserveerd. Vriendelijke, niet opdringerige bediening. Een aanrader dus!

Ellen
Beoordeeld op: 16/02/2020
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Héél lekker gegeten, vriendelijke bediening...

Héél lekker gegeten, vriendelijke bediening en aangename sfeer

Linda
Beoordeeld op: 16/02/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekker gegeten in een hele mooie zaak!...

Super lekker gegeten in een hele mooie zaak!

William
Beoordeeld op: 16/02/2020
William beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel gezellig. Met de "share menu" hebben...

Heel gezellig. Met de "share menu" hebben we een nieuwe formule gevonden om eens lekker en eigentijds uit eten te gaan.

Eddie
Beoordeeld op: 15/02/2020
Eddie beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten,goede service,vriendelijk...

Heel lekker eten,goede service,vriendelijk personeel

walter
Beoordeeld op: 15/02/2020
walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten, wel lang wachten ( veel te...

zeer lekker eten, wel lang wachten ( veel te lang !!!) fijne bediening (=plus punt)

Lieve
Beoordeeld op: 13/02/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende service, mooi kader en verzorgde...

Uitstekende service, mooi kader en verzorgde tafels. Lekker gegeten.

Paul
Beoordeeld op: 12/02/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik had geen voucher aan gekregen voor mijn...

Ik had geen voucher aan gekregen voor mijn verjaardag en hij is wel ingewilligd en het was een vriendelijke bediening en een vlotte bediening .

Andre
Beoordeeld op: 12/02/2020
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitkerend eten en vriendelijke bediening...

Uitkerend eten en vriendelijke bediening

Guy
Beoordeeld op: 12/02/2020

Lekker gegeten en goede bediening !...

Lekker gegeten en goede bediening !

datum score