Beoordelingen van Zuster Agnes

550 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
550 beoordelingen
datum score
Marina
Beoordeeld op: 23/06/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker slaatje en heel vriendelijke bedien...

Heel lekker slaatje en heel vriendelijke bediening. Gezellig en rustig om te zitten. We gaan nog terug.

ann
Beoordeeld op: 21/06/2019

Het was niet de eerste keer en ik kom graag...

Het was niet de eerste keer en ik kom graag terug!!

dirk
Beoordeeld op: 21/06/2019
dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

mooie locatie, snelle bediening, de lunch was...

mooie locatie, snelle bediening, de lunch was goed, buiten was prettig vertoeven, genoeg plaats tussen tafels op terras, rustig. met zijn vieren tevreden.

Geert
Beoordeeld op: 19/06/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten op gezellig terras....

Lekker eten op gezellig terras.

Paul
Beoordeeld op: 17/06/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede en vriendelijke bediening,ontbijt was...

Goede en vriendelijke bediening,ontbijt was lekker..

christel
Beoordeeld op: 17/06/2019
christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

het eten was heel lekker. 1 minpunt: ik had...

het eten was heel lekker. 1 minpunt: ik had gereserveerd maar toen ik toekwam bleek reservering geschrapt te zijn. Dit begreep ik niet goed ???

Sam
Beoordeeld op: 16/06/2019
Sam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima bediening, vriendelijk personeel. Het...

Prima bediening, vriendelijk personeel. Het eten wordt op je eigen tempo geserveerd. Geen lange wachttijden tussen de gangen. Voor herhaling vatbaar.

Marijke
Beoordeeld op: 16/06/2019
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was heel lekker. Bediening was vlot...

Het eten was heel lekker. Bediening was vlot en heel vriendelijk.

Ellen
Beoordeeld op: 15/06/2019
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk terras, vriendelijke bediening en...

Heerlijk terras, vriendelijke bediening en lekker en gezond gegeten:-) Dank je wel!

gebroeders
Beoordeeld op: 15/06/2019
gebroeders beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Vriendelijke bediening, lekker eten en mooi,...

Vriendelijke bediening, lekker eten en mooi, gezellig terras!

datum score