Beoordelingen van Zuster Agnes

620 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
620 beoordelingen
datum score
Lutgarde
Beoordeeld op: 15/10/2019
Lutgarde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne locatie - héél lekker ontbeten - leuke...

Fijne locatie - héél lekker ontbeten - leuke en super vriendelijke bediening

Griet
Beoordeeld op: 14/10/2019
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en vriendelijke bediening!...

Lekker eten en vriendelijke bediening!

Koen
Beoordeeld op: 13/10/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten en vlotte, goede bediening....

Lekker gegeten en vlotte, goede bediening. We komen de volgende keer als we in Lier zijn zeker terug.

Cindy
Beoordeeld op: 13/10/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten ... blijft een top adresje in...

Lekker gegeten ... blijft een top adresje in Lier

Beoordeeld op: 13/10/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We kwamen met de VIP actie... Wel jammer...

We kwamen met de VIP actie... Wel jammer dat ik nergens kan vinden dat deze actie enkel op weekdagen geldt, we waren gisteren bij jullie, was enorm lekker en gezellig, we hadden een rekening van € 131, met wijn en extra gerechtjes... Helemaal niet erg dus! We zullen binnen de 14 dagen nog eens terug moeten komen zeker...

Ivan
Beoordeeld op: 11/10/2019
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Formule van shared food was zeer positief voor...

Formule van shared food was zeer positief voor het globaal gezelschap. Bediening was vriendelijk en efficiënt

herman
Beoordeeld op: 10/10/2019
herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was lekker...

het eten was lekker

Marijke
Beoordeeld op: 07/10/2019
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een heel verzorgd ontbijt en een fijne bedienin...

Een heel verzorgd ontbijt en een fijne bediening!

Christel
Beoordeeld op: 04/10/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, snelle bediening, altijd gezell...

Lekker gegeten, snelle bediening, altijd gezellig .

Gerd
Beoordeeld op: 30/09/2019
Gerd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke,vlotte bediening, ruime portie,...

Vriendelijke,vlotte bediening, ruime portie, heel lekker. Geen lange wachttijd.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in