Beoordelingen van Koozie

14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.5
14 beoordelingen
datum score
Chiska
Beoordeeld op: onbekend

Foute prijsindicatie op rekening

Het feestmenu (27 augustus) was heel goed maar niet de rekening : 10 flessen Chaudfontaine van 1 liter voor 90 euro. Ik vind de reactie van de verantwoordelijke te gemakkelijk : : 'In ons computersysteem is blijkbaar 9 ipv 7 ingevoerd.bij een aanpassing van de prijzen. Dank u voor de mededeling. We zullen u het verschil terugstorten.'. Voor zo'n grote fout had ik een vrijgeviger excuus verwacht dan enkel de terugstorting van 20 euro ! Ik vraag me af hoeveel klanten ook 9 euro voor 1 liter Chaudfontaine betaald hebben sinds de prijswijzingen !

placeholder
Nicole
Beoordeeld op: onbekend
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner

prettige ervaring

Ik ben al redelijk dikwijls met familie en klanten in Koozie geweest. Heb niets abnormal aan te merken. Het eten was steeds smakelijk en goed verzorgd De bediening is heel vriendelijk. Ik vind dat je gauw commentaar kan leveren op mensen die in onze vrij tijd werken. een beetje zen en geduld en alles zal perfect verlopen. Mij zien ze in inder geval terug Ik wil meer Nicole Van Deyck

placeholder
Dorothy
Beoordeeld op: onbekend

KLANTONVRIENDELIJK

Met mijn kleindochtertje geweest.....eerste speeltuig al niet in orde (scherpe kanten, kapot en vol mieren)... lang moeten wachten vooraleer ze bestelling kwamen opnemen (drinken he)....toen het begon te regenen wou ik onder parasol gaan zitten maar werd door ober teruggeroepen.... was gereserveerd....verder geen oplossing mogelijk. Hadden het gehad dan en al een geluk want als ik hier de recensies lees over het eten ben ik blij dat we elders geweest zijn. Mss is gaan kijken in Brasschaat De Melkerij?? hoe het wel moet.

Stoere
Beoordeeld op: onbekend
Stoere beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

De service bepaalt je avond en je eten.

Samengevat: degelijke maaltijd voor een normale prijs, en een fijne avond als je geluk hebt met de bediening en het restaurant niet volledig volzet is. Wij stoppen hier regelmatig, meestal ongepland, voor een diner met 2 of 4 volwassenen. Prijs/kwaliteit: De kwaliteit is algemeen genomen goed. Dit stemt ook overeen met de prijs die ervoor gevraagd wordt. Verrast wordt je hier niet. Af en toe verschijnen er leuke suggesties op de kaart, maar deze zijn niet elke maand even creatief. Gelukkig kan je dit op voorhand opzoeken op de website, die overzichtilijk en up-to-date is. Kader: De indeling biedt voor iedere tafel voldoende persoonlijke ruimte. In de zomer is het terras zeer gezellig (Vooral voor gezinnen met kinderen dankzij de speeltuin. Wil je geen last van rondrennende kinderen, zoek dan een tafel aan de andere zijde van het terras uit.) Service: Het zwakste punt jammer genoeg. De bediening is wisselvallig. Je hebt geluk nodig om de juiste ober te treffen voor een geslaagde avond. De meeste vaste werkkrachten leveren goed werk, al kan het voorkomen dat ook zij humeurig in de zaal rondlopen. Het enthousiasme is op sommige avonden (vooral op weekdagen) een beetje zoek. Regelmatig verschijnen ook nieuwe gezichten, die niet altijd even goede prestaties leveren. Jammer genoeg worden deze fouten niet altijd opgevangen door meer ervaren collega's of in door de keuken. De problemen doen zich vooral voor op drukke dagen (vrijdag-zaterdag). Bij volle bezetting kent de keuken en het zaalpersoneel problemen om kwalitatief werk te leveren en kunnen de wachttijden behoorlijk oplopen. Wanneer de zaal vol is en gevraagd wordt om even aan de toog te wachten, zou ik dit zeker afraden. Desondanks, met een beetje geluk, heb je een prima avond.

Verelst
Beoordeeld op: onbekend
Verelst beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker

Alles was tot in de puntjes verzorgd,lekker eten goede service,zeer vriendelijk personeel . We zijn er al 4 keer geweest en gaan zeker terug x Gerry & Nancy ( mei 2015 )

Maria
Beoordeeld op: onbekend

Slecht

De kipfilet was taai en droog, bijna koud. Bearnaisesaus was koud met een velletje op. Geen smaak in het eten en vrij duur. Nooit meer.

placeholder
Tienke
Beoordeeld op: onbekend

teleurstellend...

Met 9 gaan eten, slechts keuze uit max 4 gerechten (wegens "te druk") Heel duur voor wat je krijgt. Smaak viel mee. Bediening vriendelijk. Lange wachttijd. Niet echt kindvriendelijk. Tegen dat de kids hun ketchup kregen was hun bord leeg. Kipfilet was hard en zonder smaak. "Salade" = groenten uit een zakje met vinaigrette en 2 kerstomaatjes. geen eitje, geen komkommer, niks... Videe was een halve kip met witte saus, geen balletjes, geen champignons.... porties waren goed.

Dennis
Beoordeeld op: onbekend

Wij wonen niet ver van Brasserie Koozie en...

Wij wonen niet ver van Brasserie Koozie en komen er dus meermaals over de vloer. De laatste bezoeken waren echter minder aangenaam dan vroeger. Ik vraag mij af of er nieuwe uitbaters ofzo in deze zaak staan. De zaak is namelijk begin dit jaar gerenoveerd. Sindsdien is er een vaste sluitingsdag (voorheen 7/7d open), zijn de prijzen gevoelig omhoog gegaan en bediening (allemaal nieuwe gezichten) minder vriendelijk dan voorheen. De kwaliteit van het eten was gelukkig nog zeer goed, maar ik zal er niet meer zo vaak komen als vroeger...

placeholder
Daniël
Beoordeeld op: onbekend

zeer regelmatig geweest en lekker gegeten....

zeer regelmatig geweest en lekker gegeten. af en toe is klein beetje minder. gezellig terras !

Eve
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten en vlotte bediening....

Lekker eten en vlotte bediening.

datum score